Jump to content
IGNORED

Avstralijan open 2020

Cash

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

193

• Jumanji

160

• Arkadija

135

• Tsai

123

Posted

Sta kaze Banjac, Nadal 27 neiznudjenih gresaka, to je 7 po setu. Mora to bolje vise da bi izgubio. Ne znam koliko je Kyrgios imao.

Posted

έλα!

[emoji12]

Sent from my SM-N950F using no brains...

Ahhaaa, malo morgen [emoji14]
Posted
Ahhaaa, malo morgen [emoji14]

Pa zar nije ideja dizgubi Rafa pre 1/2f? [emoji16]

Sent from my SM-N950F using no brains...

Posted

Pisala sam, podeljena sam na dve 1/2. Sa jedne strane dispadne, a sa druge najbolji je i najpozeljniji protivnik sa te strane, pa biram ovo drugo. A ima jos fore protiv Tima.

Posted

Idealan scenario bi bio Tim Zverev polufinale i da Zverev prodje posle 7 setova i hiljadu i jedne noci 

Posted
6 minutes ago, Tsai said:

Idealan scenario bi bio Tim Zverev polufinale i da Zverev prodje posle 7 setova i hiljadu i jedne noci 

Posted

Idealan scenario bi bio Tim Zverev polufinale i da niko ne prodje posle 7 setova i hiljadu i jedne noci 

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Loše je igrao Novak na kraju prošle godine.

Lose, bas je nedopustiv bio onaj poraz u Sangaju protiv Grka, a posebno protiv Tima u Londonu. Poraz od Rodzera posle toga je posledica prethodnog.

To da je samo uspeo da iskanalise nekako, problem jeste bio neki pre svega mentalne snage i koncentracije, jer nije bio u toliko losoj formi.

Posted
8 hours ago, Jumanji said:

Lose, bas je nedopustiv bio onaj poraz u Sangaju protiv Grka, a posebno protiv Tima u Londonu. Poraz od Rodzera posle toga je posledica prethodnog.

To da je samo uspeo da iskanalise nekako, problem jeste bio neki pre svega mentalne snage i koncentracije, jer nije bio u toliko losoj formi.

Novak jednostavno ne moze vise da dominira kao sto je mogao pre povreda i operacije. Pogotovo kad igra turnire best of 3 dan za danom, ima dosta problema. 

Kako stvari sad stoje, ovo uzima rutinski.

Posted

Ova Kenin kao Djordji za sirotinju, kao da je kopira u svemu. Krece se ko na baterije, skace u mestu, isti visak energije kao Kamila, samo sto je Italijanka lepsa i manje nervozna ali sve pohvale za vecerasnji stajling mlade Amerikanke...

Kvitova - Barti za sad totalni haos, bas mnogo gresaka i prilicno los mec za finale pre finala.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted

Barti = Nadal. Devojka je totalni psiho, verovatno protiv nje imas utisak kao da igras protiv zida, isto kao kod spanskog cige

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted

Ma ovdje je Kvitova zaslužila par šamara od trenera, ono, imala ju je nekoliko puta, ali u ključnim momentima se raspadne. Jeste da mora protiv ove kratke gadne da rizikuje, ali brate, ovo je da popizdiš. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...