Tsai Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 54 minutes ago, renne said: jebo vas deda realno, ispašće u trećem kolu Brate ti si se prvi uvek tripovao od dede da osvaja a da se ne oznoji itd
renne Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 pola godine prošlo od tad, tobro, malo manje ali u tim godinama, svaki dan je kao mesec i tako to
Jumanji Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Streptomicin je deda jos uvek za mnoge, ali Novaku ne moze nista, to je sustina.Ipak, bez obzira na prethode godine i prevremenog otpisivanja, ove mu ja, po prvi out, predvidjam pad, ne neki drastican (pod uslovom da je zdrav i da mu ne namesraju igrace van 20.... oke malo karikiram), ali definitivno pocetak kraja.A vala dosta je i bilo.
April Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 6 hours ago, Mos said: Neko ga u Lacoste opasno mrzi. Uniqlo je bio baš super. Anyway, nemam ništa protiv poseljačenja na svim frontovima, od autfita do narodnjaka u svlačionici, samo da gledam onu staru zver. Ruku na srce, tenis je išao bolje dok se nije propederisao uz lajfkouča i hanumu.
Jumanji Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Meni je ok. Krokodil boja. Ima i neka crveno-narandzasta varijanta, drugacije su sare, ali mehhh big dealInace Uniqlo je stvarno fenomenalan. Sto imam njihove 2 letnje haljine, to kao da sam juce kupila, a samo se operu, osuse i voziiI tako. Lepo mu stajao Uniqlo pogotovu ona narandzasto-cigla (hehe) one 2015. godine kada ga Sten nadigrao kao niko nikada :( PihhhSto se mene tice moze i crni sorc i belu maju za fizicko, samo nek mlati sve redom.
Jumanji Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Inace kvalifikacije odlozene, u Melburnu opasan dim i zagadjenje. AirVisual reko vcrs 309, bordo.
Tsai Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Ih pa sta je to, evo ja pijem peto pivo na banjici, pripyat
Arkadija Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 10 hours ago, April said: Neko ga u Lacoste opasno mrzi. Uniqlo je bio baš super. ma ne mrzi ga niko, Lacoste inače ima lepe kombinacije boja za svoje igrače, nego on sam to bira, te šare i ceo dizajn.
Filozof manijak Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 2 minutes ago, nisam ja said: Powered by saudi arabia. Montenegro handball team
mlatko Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 sad mu kao dim kriv...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Nije samo njemu, ima u prilogu.Vidim mnogi igraci se oglasili i bune se, sto je sasvim normalno, jer i prognoze kazu da ce narednih dana biti mnogo bolja situacija. De ste navalili.
Recommended Posts