January 23, 20205 yr Debeloguzi švajcarac je prošao, prosto je neverovatno koliko taj čovek ima sreće. I tako godinama. Ne kažem da nema teniskog znanja i talenta, ali sreća........pa recimo da je neprekidno na njegovoj strani.
January 23, 20205 yr Kolko sam popizdeo jebem ti zivot i sve. Taj covek je definicija usera, Cakani Caja
January 23, 20205 yr 7 minutes ago, Tsai said: Kolko sam popizdeo jebem ti zivot i sve. Taj covek je definicija usera, Cakani Caja
January 23, 20205 yr Author Zasto ste tuzni zbog Wawinog prolazka. Pa valjalo bi da neko izbaci Nadala do finala.Nece ga valjda izbaciti Zverev. Tako da Wawo samo napred.
January 23, 20205 yr On 21.1.2020. at 9:35, mlatko said: Kecman gresio, uzasan sorc a Seppi stari vuk ravnim loptama i dijagonalama slomio otpor. Novak isto ispao, Hurkacs se potvrdio kao maratonac i ovde Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk :)
January 23, 20205 yr 2 hours ago, Cash said: Zasto ste tuzni zbog Wawinog prolazka. Pa valjalo bi da neko izbaci Nadala do finala.Nece ga valjda izbaciti Zverev. Tako da Wawo samo napred. Kirgios ga izbacuje u 1/8,mmw
January 23, 20205 yr Vavrinka bio i izbiljno bolestan nesto ga 2 dana neka viremija skolomocala, povracao, a koliko sam razumela i na mecu, tako da svaka mu cast. Dusam u 1, Novak 4-5h
January 24, 20205 yr Mehh steta, mnogo je bolje malac usao u mec, a sto je najgore moze Duci sa njim, ali za sada ne izgleda bas raspolozeno.
January 24, 20205 yr Wang servira la za pobedu i ukakila se. Staramajka završava rutinski Karolinica je žilava
January 24, 20205 yr Author Karolinica odigrala svoj zadnji meč. I odkad je ovaj jebeni Fučovič postao Sampras