Posted January 13, 20205 yr Dugo sam razmisljao da otvorim poll ali posto situacija nije za zajebavanje(Deda ima 4 GS vise) sam odlucio da nema polla. A kad nema polla onda Nole uzima GS : cofee:. Ovogodisnji Avstralijan open ce kod muskaraca biti nikad jaci. Dosad smo imali samo tri konkurenta za titulu a sad imamo Medu,Cipija,Tutu bugarina koji če biti jako zajeban ako zadrzi formu iz New Yorka, tu je i vuneni covek Zverev,pa uvek neugodni Wawa,tu je i Goffan koji moze da ode jako daleko. Za ovog poslednjeg imam osecaj da ce konacno pobediti svog velikog idola. Kod zena nece igrati Bibi Andreescu. Tamo je nezahvalno bilo sta prognozirati no ako več moram onda je moja favoritinja Naomi Osaka. Nek nam je sa srecom
January 13, 20205 yr nishi, endi i delpo ne igraju ako je verovati nekom australijskom listu, nole ce biti prvi nosilac polufinale: meda ili deda cetvrtfinale: tim, cici, zverev i beretini osmina finala (ne znam da li je poludirigovani zreb 1-4 na 13-16): agut, monfis, gofan, fonjini - shapo, svarcman, wawa, kacanov 16-finala: da se izbegne kirjos, ostalo manje-vise
January 13, 20205 yr 1 hour ago, Ros said: ako je verovati nekom australijskom listu, nole ce biti prvi nosilac Kako ? Nikad nisam čula da se na AO to radi. Ed. Što grđa oprema to Nole bolji Znači sve je ok. Edited January 13, 20205 yr by dùda
January 13, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: Kako ? Nikad nisam čula da se na AO to radi. tekst napisan 8 oktobra 2019
January 13, 20205 yr 19 minutes ago, Tsai said: Ja se nesto bojim dede... ma kakav deda. samo da on dodje do polufinala sa novakom
January 13, 20205 yr da je američki beton, pa da se još i zabrinem na ozi betonu, sve od novaka zavisi kad je deda u pitanju