Cash Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Dugo sam razmisljao da otvorim poll ali posto situacija nije za zajebavanje(Deda ima 4 GS vise) sam odlucio da nema polla. A kad nema polla onda Nole uzima GS : cofee:. Ovogodisnji Avstralijan open ce kod muskaraca biti nikad jaci. Dosad smo imali samo tri konkurenta za titulu a sad imamo Medu,Cipija,Tutu bugarina koji če biti jako zajeban ako zadrzi formu iz New Yorka, tu je i vuneni covek Zverev,pa uvek neugodni Wawa,tu je i Goffan koji moze da ode jako daleko. Za ovog poslednjeg imam osecaj da ce konacno pobediti svog velikog idola. Kod zena nece igrati Bibi Andreescu. Tamo je nezahvalno bilo sta prognozirati no ako več moram onda je moja favoritinja Naomi Osaka. Nek nam je sa srecom
mlatko Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 PrviInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 nishi, endi i delpo ne igraju ako je verovati nekom australijskom listu, nole ce biti prvi nosilac polufinale: meda ili deda cetvrtfinale: tim, cici, zverev i beretini osmina finala (ne znam da li je poludirigovani zreb 1-4 na 13-16): agut, monfis, gofan, fonjini - shapo, svarcman, wawa, kacanov 16-finala: da se izbegne kirjos, ostalo manje-vise
Max Morlock Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 A iduće i po američkom Sent from my SM-N950F using no brains...
duda Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) 1 hour ago, Ros said: ako je verovati nekom australijskom listu, nole ce biti prvi nosilac Kako ? Nikad nisam čula da se na AO to radi. Ed. Što grđa oprema to Nole bolji Znači sve je ok. Edited January 13, 2020 by dùda
Ros Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 1 minute ago, dùda said: Kako ? Nikad nisam čula da se na AO to radi. tekst napisan 8 oktobra 2019
Ros Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 19 minutes ago, Tsai said: Ja se nesto bojim dede... ma kakav deda. samo da on dodje do polufinala sa novakom
duda Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 da je američki beton, pa da se još i zabrinem na ozi betonu, sve od novaka zavisi kad je deda u pitanju
Recommended Posts