Lloyd Wyman Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 videh veceras reklamu na foxu za sarah connor chronicles. sutra premijera, i to mislim da je double header. iz reklame serija deluje prilicno obecavajuce, jos ako ste fan terminator serijala... prava je steta sto je to u americi, mi to ne mozemo da gledamo. :)The Terminator franchise arrives on TV with this serial drama. Set a year after the events of Terminator 2: Judgment Day the series follows Sarah and John Connor as they hide from the authorities and Skynet's army of Terminators.sarah igra lena headey, razlog vise da sa nestrpljenjem iscekujemo premijeru. :D
Gonzo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 blasphemy! zar im ništa nije sveto? samo je 1 sara konor, vo vjeki vjekova.
ToniAdams Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 blasphemy! zar im ništa nije sveto? samo je 1 sara konor, vo vjeki vjekova.prokleto si u pravu!
Filipenko Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pilot je bio procureo još jesenas. Gledao sam ga, užasan je. Mix tinejdžerskih problema srednjoškolca Džona Konora, mentalno potpuno stabilne i odlučne keve (sušta suprotnost originalu) koja izgleda kao da nema više od 28 godina, terminatorke u obliku drugarice iz srednje škole koja je poslata da štiti Konora , plus pucanje...sve u svemu, težak krš. Mada dobro, kad Star Wars ima legije fanova, i ovo će dobiti pristalice...
ArleKino Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ako je verovati guglu, i ovo je Sarah Connor 1 omiljena njemačka pjevačica (omiljena Nijemcima - jel njihova ili vrhunski govori njemački, ne mogu se sjetiti).
iDemo Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A John Connor (CEO, The Climate Institute) treba da drzi slovo 29/30og aprila i 1og maja na konferenciji Australian water Summit Sydney 2008...
Talladega Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Serija je ok, ali nista posebno. Los izbor glumaca za lose robote. Ali Cameron je prelepa.
mokuci Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 pije vodu! 100x bolje od bijonicne a i terminatorica je simpaticna summer glau (river iz firefly).
st.maurice Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Los izbor glumacaAli interesantna ideja za seriju (ili obrnuto)... pa kako kome lezi.Moze da prodje za sada, mada vuce na bofl.
ArleKino Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Serija uskoro kreće na hrvatskom RTL-u (makar mene više zanima na šta liči "Dexter").
Lrd Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Zavrsio prvu sezonu. Kome se ne svidja ova serija, Filipenko je gej.Sramim se priznati, ali nisam uspeo da nađem dobar torent, jer na svim sajtovima nalazim ili nahovano na strane jezike ili rarovano da ne može da se otpakuje, tako da budi drug.Ali uspeo sam da pogledam prvu epizodu, pisao na Omiljenim serijama i hoću da nastavim. Sve što ima Samer Glau u sebi treba da se gleda stalno.
Weenie Pooh Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Odlicna je Summer Glau, al Lena Headey je keva. +1Ja sam Chronicles gledao samo tu i tamo kad uhvatim na TV-u, sve zbog Lene. Sama serija deluje srednje tupavo, ali kako i da deluje kad je terminator franšiza u pitanju... Ipak, šteta što je onako naglo presečena na kraju, kad su znali da se ukida.BTW, Shirley Manson je bila iznenađujuće ubedljiv terminator :o
Recommended Posts