February 26, 20205 yr Author Nije se blistalo, ali pobeda se pise. Kao i porazi Portlanda i Pelikansa. Sad nailaze 2 prilicno nezgodne.. Oklahoma i Memfis u gostima, bar 1-1 bi bilo ok..
February 26, 20205 yr Memfis je must-win svakako. Nevolja je sto je to back-to-back utakmica za Kingse. Kad ce vise taj Holmes
February 27, 20205 yr 14 hours ago, zorglub said: Glup je topić, en-be-a je dovoljan. +1...bez razloga razvodnjavamo
February 27, 20205 yr pusti sad to, Kingsi na 3 utakmice ispod crte, hajp! kad bi samo tukli OKC, gde bi nam bio kraj. Al tesko, OKC trenutno jedna od najboljih formi u ligi.
February 27, 20205 yr Author Ako pricas o pobedi nad Okc, ne odvajaj mi je od one sutradan kod Memfisa;) Gledao sam im raspored do kraja... moguce je da dobiju 15 od zadnjih 25, e sad da li bi tih eventualnih 39 bilo dovoljno pitanje je.. Pelikansi favoriti po meni za taj zadnji voz.
February 27, 20205 yr Memfis je u problemu, povređeni su im i Brandon Klark i JJJ, Kingsi bi morali da dobiju tu utakmicu.
February 27, 20205 yr ESPN u kolektivnom transu da dovedu Pelikane i Zajona na 8. mesto. Memfis, Kangzi i Spursi se ni ne pominju. Kako bi bilo lepo da im se Ja usere u taj koncept.
February 27, 20205 yr Kingsi od direkt konkurenata igraju do kraja sa Memfisom, sa Pelikansima x2, sa Portlandom i Spursima x2. U zavisnosti od rezultata tih utakmica, mogu da imaju pozitivan skor sa svakom ekipom, osim Portlanda, tu su trenutno na 1:2. Mnogo toga je u njihovim rukama, videcemo da li mogu da izguraju.
February 28, 20205 yr len odlican, veliko pojacanje ono sto im je falilo cele sezone bejzmore vec standardno bas dobar bogdan opet sve masi, valjda ce dati kad bude trebalo
February 28, 20205 yr jbg, mogli su da dobiju ovo...Bogdan bas los, nikako da dodje do neke pristojne konstante