Jump to content

Tenis 2020.

Featured Replies

Cici mici (doslo mi : ))) masno od Sinera izgubio prvi sa 6:1, u drugim gubi sa 3:1

Cici mici (doslo mi : ))) masno od Sinera izgubio prvi sa 6:1, u drugim gubi sa 3:1
Juče čujem da ga mnogi vide kako pristupa svemu "mnogo ozbiljnije", valjda ga na USO ona svađa sa starim i poraz uz toliko meč lopti malo poremetilo.

a italijani dobro guraju uz WC i igrače iz kvalifikacija. Travaglia napravio prilično iznenađenje i izbacio Bornu, sad se pitam dali će Filip smoći ukrotiti Marka...

Juče čujem da ga mnogi vide kako pristupa svemu "mnogo ozbiljnije", valjda ga na USO ona svađa sa starim i poraz uz toliko meč lopti malo poremetilo.

a italijani dobro guraju uz WC i igrače iz kvalifikacija. Travaglia napravio prilično iznenađenje i izbacio Bornu, sad se pitam dali će Filip smoći ukrotiti Marka...

Grk je inace jako radan i perfekcionista, ali ima taj samobilacki gen kada mu ne ide kako zeli, no ok, ima vremena da nauci i nasteluje sve, ne sumnjam. Odlican je.

Dok Filip ima finu sansu da dodje Noksi na noge, mnogo je bolji igrac od Cekinata, koji nije ni u nekoj formi, mada mu je sljaka omiljena naravno kao i vecini Italijana.... ali samo ako ga ne uhvate musice (citaj: ceznja za splavarenjem -.-). Valjda ce biti na nivou, Italijanu ne ide na ruku ni sto su prazne tribine.

pobeze Tsitsi sa lopate

Možda eksperimentiše sa meč loptama u korist protivnika [emoji1]

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Haha... ali bas se proslavili u tb

au raspade se

jedva cekam nadala, zanima me u kakvoj je formi

Karenjo Busta poklanja gemove Nadalu, ali bukvalno. Ko da ja igram tamo i ne mogu da potrefim teren.

3 hours ago, Tsai said:

jedva cekam nadala, zanima me u kakvoj je formi

i Tsai kako ti se cini¿

Nadal ne ferma Najki da nosi one psajko majice.

23 minutes ago, Lancia said:

i Tsai kako ti se cini¿

Odlicno. Bice zajeban ko i uvek

Dobi Duci tb

Kad je pretrpeo ribrejk mislio sam nema leba ovde ali izgurao je solidno, Miloš slab, jedva trči a Dušan odlično servira.

Fotografija prvog seta: Milošev "jeebóte" u TB-u [emoji23]

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Vrati Duci brejk, poklon tri duple