Jumanji Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 (edited) 50 minutes ago, Arkadija said: Što negde nema ono "ko je ko" na ovoj fotografiji? Ne znam zasto nece da uploaduje celu sliku, evo ti tvit, tj 3 u nizu https://twitter.com/josemorgado/status/1299872284128272384?s=19 Edited August 30, 2020 by Jumanji
Arkadija Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 3 minutes ago, Jumanji said: Pa jedino da stavim pod lupu.
Jumanji Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Just now, Arkadija said: Pa jedino da stavim pod lupu. Cek polako, ne das mi da reagujem. Imam neki problem da upload fotke sa moba, nesto nece, evo ti tvit pa otvori
Tsai Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Aleksandre Vučiću, imas 10 minuta da ispunis nase zahteve!!!
Arkadija Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Zanimljivi komentari ispod slike. Novakovi mrzitelji ističu kako su na slici no-names igrači, i da se čude Rudu koji je tu, jer je bio na Nadalovoj akademiji. Drugi ističu da svi oni koji su se vezali za Lejver kup i Tim 8 neće smeti da pristupe ovome.
goofs Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 E, a...ko su ovi ljudi na slici? Ne vidi se dobro pa numem da prepoznam. Koje su sanse da Novak najebe u ATPu zbog ovoga? Poprilicne, rekao bih, zar ne?
Arkadija Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 14 minutes ago, goofs said: E, a...ko su ovi ljudi na slici? Ne vidi se dobro pa numem da prepoznam. Koje su sanse da Novak najebe u ATPu zbog ovoga? Poprilicne, rekao bih, zar ne? Uđi na link sa tvitera, koji je Jumanji postavila, piše ko su.
Time Crisis Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 2 hours ago, goofs said: Koje su sanse da Novak najebe u ATPu zbog ovoga? Poprilicne, rekao bih, zar ne? Mogu da mu pljunu pod prozor
mlatko Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Očekivano, Novak igrao prvi, po suncu(, iskomplikovao) i izgubio u 5. setova
mlatko Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Pa kad ne nađem ništa bez tapatalka čekaj, koju temu? Noletovu? Koju... gde, kako? Duci se isto okliznuo o svoju senku, opet. Kako Nagal i Marej mogu sutra da igraju. Srećom pa Sincy i USO nisu daleko (ove godine) odoh da vas tražim, učinilo mi se čudno da nikog nema ali otkud znam, takva godina štali
renne Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Just now, mlatko said: Pa kad ne nađem ništa bez tapatalka čekaj, koju temu? Noletovu? Koju... gde, kako? Duci se isto okliznuo o svoju senku, opet. Kako Nagal i Marej mogu sutra da igraju. Srećom pa Sincy i USO nisu daleko (ove godine) odoh da vas tražim, učinilo mi se čudno da nikog nema ali otkud znam, takva godina štali ćorav li si rođače
harper lee Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 I Sem Kveri napustio manekene ATP ajkula, Rodzera i Rafu.
Recommended Posts