aram Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 1 hour ago, Arkadija said: E, to se zove optimizam. On očekuje da u četrdesetoj iga i delje ove nove momke. a jok i neće... 99% njih će i dalje da skida gaće čim ga vidi na drugoj strani
Arkadija Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) Ali kako ga sreća prati Umesto da sada zbog neigranja zbog povrede, gubi poene i pada na listi, on zadržava svoju poziciju i briga ga. Mora da se svako veće moli, corono, daj drugi talas. Edited June 10, 2020 by Arkadija
Tsai Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Neverovatno ga je usralo sve ovo. Al ne bih da mracim, samo pozitivno
Mil@n Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) Realno, u celoj korona situaciji, ubedljivo najviše je Đovak pukao. Čovek neporažen, a i garantujem da je imao ideju da prođe sezonu neproažen, što je i rekao u on court intervju-u posle osvajanja ne sećam se čega. Naravno, teško da bi ostvario, ali mi je delovao baš nabrijan™. Edited June 10, 2020 by Mil@n
Tsai Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Pa da. Mada s druge strane, dedi jeste pomoglo za rekorde al ga skenjalo za igru, sledece godine puni 40, nece moci jos dugo da ore
Mil@n Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Deda je realno gotov, ako uzme 1, 2 turnira u celoj godini iole bitna, svaka mu čast. Ako i uspe u više od toga, ostali da se samo zapale, pogotovu omladinci i "nove nade", Cici, Kirjos, Tim, Zverev i ekipa.
Ros Posted June 10, 2020 Author Posted June 10, 2020 2 hours ago, Mil@n said: Deda je realno gotov, ako uzme 1, 2 turnira u celoj godini iole bitna, svaka mu čast. Ako i uspe u više od toga, ostali da se samo zapale, pogotovu omladinci i "nove nade", Cici, Kirjos, Tim, Zverev i ekipa. hale i bazel novak bi dosad pretekao samprasa, a prisao bi rogeru na par nedelja na broju 1.
W.F.C. Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Jel daje jos neko prenos za vikend sem SK, navodno mozda ES i Rts?
Arkadija Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Počela egzibicija na Adria touru. Novak &JJ i Zimonja &Olga. Simpatično i zabavno. JJ uradila svu silu operacija na licu, ali jbg, ne može biti lepša.
duda Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 50 minutes ago, Arkadija said: Počela egzibicija na Adria touru. Novak &JJ i Zimonja &Olga. Simpatično i zabavno. JJ uradila svu silu operacija na licu, ali jbg, ne može biti lepša. ko to prenosi ?
Arkadija Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 16 minutes ago, dùda said: ko to prenosi ? Sport klub 1 1
Arkadija Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 @dùda Kakkav je ovo znak koji sam dobila od tebe? Cemu to sluzi i kavi su to brojevi pored nasih imena? 4
duda Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 41 minutes ago, Arkadija said: @dùda Kakkav je ovo znak koji sam dobila od tebe? Cemu to sluzi i kavi su to brojevi pored nasih imena? Ja se najviše bunila pa na kraju popustila i eto, udelila ti jedno "hvala" . Ne mogu sad da linkujem sa telefona ali to izgleda da se @braca dosađuje.
Arkadija Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Sad me sve ovo zbunjuje, odjednom se pojavljuju neki brojevi. Svasta. Moram ovo da proucim kad dodjem kuci, nista ne vidim lepo na telefonu. 3
Recommended Posts