Tsai Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Drugari, posle Novaka cemo se Tipse secati sa nostalgijom.. Uzivajmo dok jos mozemo
keitel Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Krajinović je igrao dobar turnir, to je najbolje što on može. Monfis je jako loš mečap za njega, fali njemu oružja za takve likove.
Facundo Orellana Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Požurio je bez razloga na 2-2 u taj-brejku, onda kardinalno pogrešio na 5-4. Igru ima za top 20, glavu nažalost nema.
Zli Gli Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Krajinovic je solidan igrac i to nam je to posle Djokovica. Kecmanovic je kilav, decko ima stomak iako nije krupan celokupno kao npr Vavrinka pa da mu se to gleda kao olaksavajuca okolnost. Na sve to, previse je defanzivan a cim pojaca, opali glupavo u aut ili mrezu, uglavnom. Mrka kapa od njega, ovo sad mu je maksimum. A preksinoc u Buenos Ajresu haos na mecu Svarcman - Kuevas. Publika nenormalna, sudija pokrao Kuevasa dva puta zestoko, ono drugi put na jako bitnom poenu krajem treceg seta, toliko je bila neverovatna odluka da je ovaj otisao na stolicu i nije hteo da igra jedno 5-10 minuta... Cemu taj turnir sluzi, a uz to i ne radi?
W.F.C. Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Pa ko i Monpelje, koliko godina unazad ga Francuzi osvajaju..
Ros Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 sve su prilike da ce thiem da preskoci dedu i dodje na 3. mesto, najbolji plasman u karijeri
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Hoće, pisao ja pre dve nedelje kad sam preračunao bodove
levi Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 vraća se Kim Clijsters, danas treba da igra prvi meč posle 2012 vajda prvo sam pomislio kad pre njena ćerka u glavnom žrebu
Jumanji Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Da, najavila prosle godine da se se vraca, samo nije je bas zreb pogledao, s obzirom na to da igra danas protiv Garbinje.
levi Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 dobra je, tajbrejk sa Muguruzom nije loše. ima udarce, kretanje će verovatno biti mali problem
renne Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Kecmanović prošao predajom Dušan se opasno kilavi protiv Ćekinata
renne Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Quote 🚨 BREAKING 🚨 Roger Federer has undergone anthroscopic surgery in Switzerland and will miss Dubai, Indian Wells, Bogota, Miami & the French Open. "My right knee has been bothering me for a little while... I can't wait to be playing again soon, see you on the grass."
Arkadija Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Sad kad Rođi ugrade koleno od eksperimentalnog matrijala , kao iz terminatora, pa odluči da igra do 2030.
Recommended Posts