Jumanji Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ako se ovo podrazumevano kojim slučajem ne dogodi, hoćete li reći nešto tipa 'možda ipak previše kenjamo i tražimo zavere i tamo gde ih nema'? Sent from my Mi A3 using TapatalkJok bre. Ja nikad ne kenjam, a ti?
Tsai Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 45 minutes ago, nahbar said: Za svaki slucaj. Mislim da ce igrati samo ako bude rano ispadao na ova dva betona u USA. Ma da. Plus Dubai.. Previse turnira
Ros Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 jedno 7-8 igraca prosle godine uzelo prvi turnir, medju njima lajovic i djere
mlatko Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Seca Rusa u Roterdamu, Kukushkin od Simona, Khachanov od Evansa a evo i Medo od Pospisila izgubiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 1 hour ago, mlatko said: Seca Rusa u Roterdamu, Kukushkin od Simona, Khachanov od Evansa a evo i Medo od Pospisila izgubi Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kanda je Medo propo malo vise nego sto sam mislio? Odlicno!
mlatko Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Kanda je Medo propo malo vise nego sto sam mislio? Odlicno! pa, tesko nekima dodje kad gren slem snovi padnu u vodu... tek tad treba da se radi i radi (dobro i pre GS) da se ne umre od gladi.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Vasek cepa javorov sirup, sad je non-stop kao neko zezanje sa tim [emoji849] tako da lako njemu da pobedi Medu.Sutra na Fiću. A Dusan.... namuci s(v)e, al ajd da vidimo dokle ce da dogura.
mlatko Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Izdrzao je... ipak, sasvim je dobro odigrao Vasilije kao i u Montpeljeu. Oporavio se izgleda.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Eeeeee.... ali moc javorovog sirupa ipak splasla sa Ficom [emoji123]
mlatko Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Hehe, ala su se rasporedili [emoji38] sva trojica igraju 1/4, veceras (4. Djere je ispao sinoc) - Kecmanovic - Humbert u NY(250) oko 6- Lajovic - Ruud u Buenos Airesu(250) oko 6:30- Krajinovic - Rublev u Roterdamu(500) oko 9-10 Najteze ce midlim biti protiv Rubleva ali videcemo. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts