February 9, 20205 yr Ako se ovo podrazumevano kojim slučajem ne dogodi, hoćete li reći nešto tipa 'možda ipak previše kenjamo i tražimo zavere i tamo gde ih nema'? Sent from my Mi A3 using TapatalkJok bre. Ja nikad ne kenjam, a ti?
February 9, 20205 yr 45 minutes ago, nahbar said: Za svaki slucaj. Mislim da ce igrati samo ako bude rano ispadao na ova dva betona u USA. Ma da. Plus Dubai.. Previse turnira
February 12, 20205 yr Author jedno 7-8 igraca prosle godine uzelo prvi turnir, medju njima lajovic i djere
February 12, 20205 yr Seca Rusa u Roterdamu, Kukushkin od Simona, Khachanov od Evansa a evo i Medo od Pospisila izgubiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20205 yr 1 hour ago, mlatko said: Seca Rusa u Roterdamu, Kukushkin od Simona, Khachanov od Evansa a evo i Medo od Pospisila izgubi Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kanda je Medo propo malo vise nego sto sam mislio? Odlicno!
February 12, 20205 yr Kanda je Medo propo malo vise nego sto sam mislio? Odlicno! pa, tesko nekima dodje kad gren slem snovi padnu u vodu... tek tad treba da se radi i radi (dobro i pre GS) da se ne umre od gladi.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20205 yr Vasek cepa javorov sirup, sad je non-stop kao neko zezanje sa tim [emoji849] tako da lako njemu da pobedi Medu.Sutra na Fiću. A Dusan.... namuci s(v)e, al ajd da vidimo dokle ce da dogura.
February 13, 20205 yr Izdrzao je... ipak, sasvim je dobro odigrao Vasilije kao i u Montpeljeu. Oporavio se izgleda.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 14, 20205 yr Hehe, ala su se rasporedili [emoji38] sva trojica igraju 1/4, veceras (4. Djere je ispao sinoc) - Kecmanovic - Humbert u NY(250) oko 6- Lajovic - Ruud u Buenos Airesu(250) oko 6:30- Krajinovic - Rublev u Roterdamu(500) oko 9-10 Najteze ce midlim biti protiv Rubleva ali videcemo. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk