Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

Novax ima prednost prednost po kladionicama,što mi je potpuno nerealno.Isto protiv Mede bio je još veći favorit i završilo se po mnogima od nas 

očekivano.U punoj je snazi,više vremena za odmor,fokusiran,nije mu umro đedo i prađedo i opet je podcenjen.Na njega bi trebala biti kvota 1,6.

Ali kad su takve kvote oni znaju nešto što ne znam pa neka bude i ovaj oput 

Malu prednost ima Meda protiv Nadala i to je okej,očekujem tajbrek trećeg seta i 9-7 za rusa   

Posted

Od kada gledaju kladionice ko je kome umro?

Doduse, ne znam kako se kladionice ponasaju i sta im je sve merilo, ali logicno mi je da je Novak morao da ima prednost u odnosu na Danilla & Domenika, jer je em prvi na svetu, em dobio obojicu ove godine.

E sad to sto nema motiva, sto mu nivo nije dovoljan trenutno za Austrijanca i ako nesto naprasno ne promeni, nece proci u finale, druga prica.

Nadal sa druge strane nema problema sa Medvedevim cak ni na hardu, bar ih nije imao prosle godine, ne znam da li ima veze sto se nisu ove sreli, da li utice to na kvote, ali mislim da ce ih danas imati.

Posted
4 hours ago, Jumanji said:

ne znam kako se kladionice ponasaju i sta im je sve merilo

Kladionice odrede početne kvote na osnovu percepcije, na osnovu onoga što se očekuje. Kvote na jednog i drugog igrača budu takve da razlika između uplata i isplata uvek bude u korist kladionice za nekih 15-20%. U svakom trenutku se kvote nivelišu prema uplatama, da se taj procenat ne dovede u pitanje, tj. ako ljudi počnu više da uplaćuju na igrača 1, njegova kvota pada, a raste kvota onog drugog...

• Hvala 1
Posted

Mojne gasiš, pali [emoji33]

[emoji12]

Sent from my SM-N950F using

Posted

em servira ko besan em je dve linije ubo u ovom poenu

Posted

A ovaj plavi nume više da servira

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Jbt, prva i jedina brejk lopta i osvoji je guzati.

Tačno se vidi da je Novak za nijansu sporiji i da mu udarci nisu više tako ubojiti.

• +1 1
Posted

ma da. rekoh, jos jedan GS i da peva. jbg

usrala 2020. sve