Arkadija Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Novak je shvatio da nema snage da igra 30+ udaraca u svakom poenu u meču i totalno je ispizdeo isada igra totalno bez veze.
Max Morlock Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Bacio je set niz rijeku... [emoji57]Sent from my SM-N950F using
Tsai Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Nazalost drugari cini mi se da ce ovo biti konstanta ubuduce. Jos jedan GS ako osvoji bicu presrećan 1
Milošica Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 2 minutes ago, Max Morlock said: Bacio je set niz rijeku... Sent from my SM-N950F using I pošo u drugi svijet.
Arkadija Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Just now, Tsai said: Nazalost drugari cini mi se da ce ovo biti konstanta ubuduce. Jos jedan GS ako osvoji bicu presrećan To kad sam rekla onomad, neki mi se ovde nakačio da mrzim Novaka. Jbg, to je realnost. Godine, forma koja je upitna.... Ja bih volela da me Novak evo sada demantuje, ali ne vidim kako.
red star forever Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ja sam ovdje nedavno rekao i bio ismijan - ovi mladi su sve bolji i jači, i biće sve bolji i jači, a samim tim i veća kost u grlu Novaku. Jednostavno mu ne odgovaraju i njegova šansa u budućim GS-ovima biće samo njihova "nekonstantnost" (dok i to ne ispeglaju). A sada hajde neka me demantuje!
mlatko Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Da, fali mu taj jedan servis po gejmu koji bi ga doveo bar u TB i to će sledećih godina još da se pogoršava i preći će u dominaciju ovih rusa/grka/austrijanca ali na GS je ipak (nadam se) druga priča koja će Noleta da oživi.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Mozda paranoisem ali i to sto je prelezao Covid mozda ima veze. Nebo i zemlja januar-mart i avgust-novembar
Max Morlock Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Sonegiraće ga Meda, kako je krenulo... Potpuno je odustao.Sent from my SM-N950F using
Arkadija Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ovo je baš strašno loše. Potpuno je nespreman da se nosi sa Medvedevim, Sad izgleda kao svi oni momci koji su pre 10 godina njemu izlazili na megdan da ih izmasakrira.
Max Morlock Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Očekujem da Viško vikne "Jebo te više drop šot da te jebo..."Sent from my SM-N950F using 2
Recommended Posts