mlatko Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 pa dobro... klasično lomljenje kravatefokusiran je toliko da je već lokalizirao (prim. prev.) senzor hawkey sistema i pri prvoj (propuštenoj brejk) prilici će ga ciljati.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Arkadija Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 (edited) Meni se čini da je Novak ovde došao bez forme, a sve jureći neke rekorde. Doduše, ne pokazuje onu klasičnu mrzovolju kao kada igra preko one stvari, ali stvarno deluje kako se prilično izduvao posle poraza u finalu RG. Edited October 28, 2020 by Arkadija Link to comment
mlatko Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Meni se čini da je Novak ovde došao bez forme, a sve jureći neke rekorde. Doduše, ne pokazuje onu klasičnu mrzovolju kao kada igra preko one stvari, ali stvarno deluje kako se prilično izduvao posle poraza u finalu RG.Sasvim verovatno, oće da izgura na iskustvo i slavu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Ras Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ne živi se od slave, već od čekova Erste banke. Link to comment
Arkadija Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 I uze set. Što kaže Viško, na mađiju. Link to comment
Zli Gli Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 I uze set. Što kaže Viško, na mađiju.Uzeo na veciti luzeraj Borne, novog DjokovicaSent from my SM-G973F using Tapatalk Link to comment
vise lisica manje krpelja Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Bravo ! Bravo , bravo! Link to comment
mlatko Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Ne živi se od slave, već od čekova Erste banke.A što da ne? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Max Morlock Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Jel to to?Toeto.Bra' [emoji106]p.s. da se ukinu više linijske sudije, ovo i Cinci su mi najbolji turniri ove godine, ova automatika je ultracool!Sent from my SM-N950F using 1 Link to comment
Ros Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 borna je igrao odlicno. Link to comment
mlatko Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Jel to to?Toeto.Bra' [emoji106]p.s. da se ukinu više linijske sudije, ovo i Cinci su mi najbolji turniri ove godine, ova automatika je ultracool!Sent from my SM-N950F usingjoš kad bi ubacili mašine za izbacivanje loptica i toetoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Max Morlock Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Misliš umesto skupljača loptica?Ma dobro sad za njih, oni generalno ne mogu da utiču na rezultat [emoji16]Sent from my SM-N950F using Link to comment
Recommended Posts