October 26, 20204 yr Interesantno. Od 9 po meni najinteresantnijih meceva u Becu, danas se igra samo 1, a sutra 8. I uopste, sutra se u singlu igra duplo vise meceva kao danas. Neobicno. Mozda se ceka da se neki igraci odmore od prethodnih turnira, ili ne znam. Meni bzv, danas imam slobodan dan, sutra radim. Cak i nase novine pisu da Djokovic i Krajinovic igraju danas (naravno, domace novine inace nisu nesto sto treba uzimati za ozbiljno).
October 27, 20204 yr Slično kao i u Rimu, Filip gubi glavu kad ne smeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 27, 20204 yr Pobeda nad Bornom donosi rekordni 6.Yendno1 (izjednacen sa Samprasom) Pobeda na WTFu bi donela rekordni 6.WTF (izjednafen s dedom)
October 27, 20204 yr 26 minutes ago, Tsai said: Pobeda nad Bornom donosi rekordni 6.Yendno1 (izjednacen sa Samprasom) Pobeda na WTFu bi donela rekordni 6.WTF (izjednafen s dedom) Ne baksuziraj Tsai. Svaki put kad se krene sa rekordima, ispadne nesto naopako.
October 27, 20204 yr Kao da dosadnije obarao rekorde, nastaviće i bez nasInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 27, 20204 yr Da bi došao do rekorda treba da pobedi Hrvata! Sutra da bude neradni dan i svaki Srbin koji drži do sebe da gleda meč!
October 28, 20204 yr Odvratan nastup. Ako misli da s ovim stavom uradi nesto veliko u karijeri... srecno mu bilo.