Arkadija Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 20 minutes ago, Ros said: nadal nije ni pariz nikad osvojio Pa da, to je deo godine kada bi on obično bio skroz van forme.
Arkadija Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Ako je neko mozda i sumnjao da je Karenjo Busta smrad i gnjida, sada je valjda razuverio sve. U mecu sa Igom Humberom, na vodjstvo Humbera od 5: 3, kod jednoj poena pravi scenu dostojnu najrazmazenijeg deteta na svet, on nece da igra dok se ne pozove supervizor, njemu se ne dozvoljava da se ponovi poen , a sve jer se linijski sudija mali spotakao, a Humber smecovao. Vikao je na sudiju jedno 5 minuta, mozda i duze. Do tog momenta nije postojao na terenu. Posle tog divljanja poceo je da igra kao nov covek. I onda on nekome nesto da kaze za masazu. 2 1
Zli Gli Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 I vratio se na svoj prosecni nivo, poraz od uvek neugodnog Huga HumbertaSent from my SM-G973F using Tapatalk 1
mlatko Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Uobraženko umislio da pobeda treba da mu je data samo ako se pojavi na turnirima koji imaju tu čast da gledaju njegovu pojavu. Ako se ne (samo)povredi moraće se navići gubiti iako je drugi nosilac a da Nadal nije prvi.[mention=239]Zli[/mention] Gli u jednom trenutku u drugom setu je bila kvota 7 i po na pobedu Humberta kad je branio brejk lopte. Ne igram više nego sam gledao delove meča na aplikaciji kladionice i pomislih da se to moglo ispratiti...
mlatko Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Krajinović u prvom kolu2R Ćorić1/4 Švarcman (ima Lajovića u prvom kolu)1/2 CicipasF Tim?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 On 21.10.2020. at 15:33, Arkadija said: Ako je neko mozda i sumnjao da je Karenjo Busta smrad i gnjida, sada je valjda razuverio sve. U mecu sa Igom Humberom, na vodjstvo Humbera od 5: 3, kod jednoj poena pravi scenu dostojnu najrazmazenijeg deteta na svet, on nece da igra dok se ne pozove supervizor, njemu se ne dozvoljava da se ponovi poen , a sve jer se linijski sudija mali spotakao, a Humber smecovao. Vikao je na sudiju jedno 5 minuta, mozda i duze. Do tog momenta nije postojao na terenu. Posle tog divljanja poceo je da igra kao nov covek. I onda on nekome nesto da kaze za masazu. Nešto su učestali ti incidenti na relaciji sudije vs igrači, kao da su svi malo pošandrcali. Pogledajte snimak sa jučerašnjeg meča Evans protiv Khacanova
Ros Posted October 24, 2020 Author Posted October 24, 2020 to je isti sudija sto je sudio novaku protiv ruuda u rimu. tri lopte je pogresno dosudio, ali i da se kaze da je to na sljaci pa moze da prevari, i bili su mali auti (ili unutra). ovo protiv kacanova je sprdnja
Arkadija Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Videla sam taj momenat juče, Kačanov je baš oštećen, jer se na snimku koji smo videli samo mi na televiziji, lepo videlo da je lopta bila u terenu.
Tsai Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 4 hours ago, mlatko said: Krajinović u prvom kolu 2R Ćorić 1/4 Švarcman (ima Lajovića u prvom kolu) 1/2 Cicipas F Tim? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Jbt, dosta zajeban zreb
vise lisica manje krpelja Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Davno Djokovic nije igrao na nekom dojce govorno podrucje turniru?
renne Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 13 minutes ago, Arkadija said: Jel ova naša dvojica igraju danas? morgen
Recommended Posts