October 18, 20204 yr A jel zbog toga besneo Čekinato sad na kraju? Nisam gledala, slučajno videla poslednji gem.Da, evo i sad na intervju za Super TennisHD kaže da nije pošteno [emoji24] navodno je Laslo igrao posle MTO kao preporođen i trčao "dva ipo sata kao nenormalan". Loš gubitnik nije dobar sportista bez obzira na igru.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 18, 20204 yr Bravo, nije se spustio na njegov nivo, gospodski osvojena titula. Bice opet tu oko 50. mesta mislim.
October 18, 20204 yr Problem je (i) u mentalitetu, podržavaju ga i u studiju i kažu "sve je bilo dobro ali šteta za rezultat finala" pa jebo vam pas mater svima redom i sestre neparnim danima... podelite svojima WC (koju je i Marko dobio...) i napravite samo selekciju igrača koji gube od italijanskih tenisera, ne znam... otvorite kesu? Ne znam ni zašto ne isključim papagajske plačljive govnare. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 19, 20204 yr Koji igraci su najveci gospodini na turu od poznatijih? Neki smatraju nadala G-dinom i istina je da se ne ljuti tokom meca ali kad izgubi od Novaka prosto nije u stanu da skrije koliko kuva u njemu od poraza. Na 50-50 lopticama nije poznat po fer pleju koliko na sebicnost. Wawrinka? Totalno skromna faca na AO finalu protiv nadala - od tad ubitnicki pogled na terenima ali i dalje se ne dere i postuje protivnike? "good guy" Nkori? Federer?
October 20, 20204 yr Nebitno, ne igra Beč, Novaku je dovoljno 2 pobede u Beču da osigura broj 1 do kraja sezone.
October 20, 20204 yr 1 hour ago, renne said: znači još 640 poena da upišemo na konto Ne bih ja žurio, nisu više na šljaci
October 21, 20204 yr Hoće Nadal da vidi da li je u stanju da odradi završni turnir.Ipak mu je to rupa u karijeri Ako se tamo namesti finale sa Novakom može i to da upiše