Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted
A jel zbog toga besneo Čekinato sad na kraju? Nisam gledala, slučajno videla poslednji gem.
Da, evo i sad na intervju za Super TennisHD kaže da nije pošteno [emoji24] navodno je Laslo igrao posle MTO kao preporođen i trčao "dva ipo sata kao nenormalan". Loš gubitnik nije dobar sportista bez obzira na igru.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Bravo, nije se spustio na njegov nivo, gospodski osvojena titula. Bice opet tu oko 50. mesta mislim.

Posted

Problem je (i) u mentalitetu, podržavaju ga i u studiju i kažu "sve je bilo dobro ali šteta za rezultat finala" pa jebo vam pas mater svima redom i sestre neparnim danima... podelite svojima WC (koju je i Marko dobio...) i napravite samo selekciju igrača koji gube od italijanskih tenisera, ne znam... otvorite kesu? Ne znam ni zašto ne isključim papagajske plačljive govnare.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

e moj marko, nije ti laslo novak pa da ga oderes kako hoces

Posted

Koji igraci su najveci gospodini na turu od poznatijih?

Neki smatraju nadala G-dinom i istina je da se ne ljuti tokom meca ali kad izgubi od Novaka prosto nije u stanu da skrije koliko kuva u njemu od poraza. Na 50-50 lopticama nije poznat po fer pleju koliko na sebicnost.

Wawrinka? Totalno skromna faca na AO finalu protiv nadala - od tad ubitnicki pogled na terenima ali i dalje se ne dere i postuje protivnike?

"good guy" Nkori? Federer?

Posted

Federer je precenjen kao gospodin, ali je potcenjen kao šmeker :D

• +1 2
Posted

pa rekoh ja, znaci da mu je bitno (i) prvo mesto

Posted

Nebitno, ne igra Beč, Novaku je dovoljno 2 pobede u Beču da osigura broj 1 do kraja sezone.

Posted
1 hour ago, renne said:

znači još 640 poena da upišemo na konto

Ne bih ja žurio, nisu više na šljaci :)

Posted

Hoće Nadal da vidi da li je u  stanju da odradi završni turnir.Ipak mu je to rupa u karijeri

Ako se tamo namesti finale sa Novakom može i to da upiše 

Posted

nadal nije ni pariz nikad osvojio