September 18, 20204 yr 2 hours ago, mlatko said: stjuardese Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mlatko, ne zjbvj nego reci otkud oni tu? Neka akcija?
September 18, 20204 yr Nemac se prošle godine probio i u ATP, pobedio Filipa u 1° kolu W, Novaka u Ilkleyu, ove godine na USO De Minaura (kao i prekjuče), Monfisa (kao i juče)... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 18, 20204 yr mlatko, ne zjbvj nego reci otkud oni tu? Neka akcija?Koji, nisam video... gde su bile, šta su radile?Sećam se da su na centralnom bile u loži prošlih godina neke devojke obučene kao stujardese u zeleno činimseInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 18, 20204 yr E pa, ove godine su i neki momci obučeni u zeleno - kao stjuardese [emoji4] Nevažno.moguće da ima i muških, danas se spremaju za otvaranje u nedelju pa sam mislio da su ih pokazali. mada se sećam samo devojaka [emoji6]Duci zarazio Nadala [emoji38] :notfunny:
September 19, 20204 yr Kljako solidan 2pt, 3as Ova druga dvojica se bore do smrti, sutra ce pobednika izneti na teren
September 19, 20204 yr ima šanse da sa 6:0, 6:0 pre završi od njih [emoji38] nema više šanse, čuo je da ovi počeli TB i odma pretrpeo brejk. možda je hteo da uradi kao i juče, da izjuri i isprati i proceni sledećeg protivnika
September 19, 20204 yr Što me nervira Novak kada stane protiv ovakvih poluamatera. Rafa izađe na teren, istambura ove likove sa 6:0 i 6:0 i ode, a ovaj sada odjednom ne može da prebaci lopticu preko mreže. I umesto da je gotov prvi set, sada Kefer ima 3 brejk lopte!!!!!!
September 19, 20204 yr Berettini se raspao u drugom delu TB, odoše žabarina 3:0 sam pomislio "ovo izgleda prelako", a to je možda ušlo u glavu i Novaku pa je povukao ručnu nekako... pa sad zapniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk