Ras Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 2 hours ago, mlatko said: stjuardese Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mlatko, ne zjbvj nego reci otkud oni tu? Neka akcija?
mlatko Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Nemac se prošle godine probio i u ATP, pobedio Filipa u 1° kolu W, Novaka u Ilkleyu, ove godine na USO De Minaura (kao i prekjuče), Monfisa (kao i juče)... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 mlatko, ne zjbvj nego reci otkud oni tu? Neka akcija?Koji, nisam video... gde su bile, šta su radile?Sećam se da su na centralnom bile u loži prošlih godina neke devojke obučene kao stujardese u zeleno činimseInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 E pa, ove godine su i neki momci obučeni u zeleno - kao stjuardese Nevažno.
mlatko Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 E pa, ove godine su i neki momci obučeni u zeleno - kao stjuardese [emoji4] Nevažno.moguće da ima i muških, danas se spremaju za otvaranje u nedelju pa sam mislio da su ih pokazali. mada se sećam samo devojaka [emoji6]Duci zarazio Nadala [emoji38] :notfunny:
Tsai Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Kljako solidan 2pt, 3as Ova druga dvojica se bore do smrti, sutra ce pobednika izneti na teren
mlatko Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 ima šanse da sa 6:0, 6:0 pre završi od njih [emoji38] nema više šanse, čuo je da ovi počeli TB i odma pretrpeo brejk. možda je hteo da uradi kao i juče, da izjuri i isprati i proceni sledećeg protivnika
Arkadija Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Što me nervira Novak kada stane protiv ovakvih poluamatera. Rafa izađe na teren, istambura ove likove sa 6:0 i 6:0 i ode, a ovaj sada odjednom ne može da prebaci lopticu preko mreže. I umesto da je gotov prvi set, sada Kefer ima 3 brejk lopte!!!!!!
mlatko Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Berettini se raspao u drugom delu TB, odoše žabarina 3:0 sam pomislio "ovo izgleda prelako", a to je možda ušlo u glavu i Novaku pa je povukao ručnu nekako... pa sad zapniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 (edited) O čemu pričate? Je l se ide u 3. set? Edited September 19, 2020 by Ras
Recommended Posts