September 20, 20204 yr Kad ga Ruud isprovicirao meč loptamaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 20, 20204 yr Na koga viče, non-stop?Prema Vajdi, a kao kroz njega[emoji16] Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
September 20, 20204 yr 2 minutes ago, mlatko said: Kad ga Ruud isprovicirao meč loptama Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Jesi li na stadionu?
September 20, 20204 yr Jesi li na stadionu?ma jok, pustili su i u prodaju ulaznice ali min. 120€ danas, sutra 180€... ostalo im mnogo karata neprodanih, rekao bih bar 30%prolazio sam juče iznad kompleksa, ima finih osmatračnica i sad mi žao što nisam išao kad su igrali (naši) na Pietrangeli jer u centralni je teško zaviriti bez drona. razmišljam dal i sad da izađem i od dole sačekam kad bude izlazio... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 20, 20204 yr 5 minutes ago, mlatko said: razmišljam dal i sad da izađem i od dole sačekam sudiju kad bude izlazio... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk +1