December 17, 20195 yr Author dosta se se privikavali. sada real deal. https://www.youtube.com/watch?v=4SWxe-ubKN4
December 17, 20195 yr ovo je snimano u podrumu fsb-a. propaganda, satro istezanje, u stvarnosti mucenje da priznas i odas. ja sam juce gledala jednog ucitelja istezanja i razmisljala koliko ima predivno telo koje je optimalno ljudsko telo, i zasto svi nismo takvi, ko zivotinje sto su savrsene/optimalne u maksimumu svojih prirodnih mogucnosti ,tamo gde covek nije umesao prste. Edited December 17, 20195 yr by darling
December 17, 20195 yr Zato što životinje to "iskakanje" košta života vrlo brzo... Shiit has hit the fan...
January 14, 20205 yr evo da pripomognem ove što bole leđa 1. cat pose 2. cow pose 3. cobra pose 4. pigeon pose 5. happy baby pose svako jutro u krevetu i voila
January 26, 20205 yr Author Ovom trampovom glasaču je i mozak zgrčen. Zašto gledaš ovo? Ima dobar klip kako se čisti karburator?
January 26, 20205 yr ne znam, nisam stigla do toga, valjda ce biti. no, mark ripetou je ziva legenda treninga snage. gledam njegove klipove o tehnici izvodjenja vezbi, i naletela na ovo, bilo mi smesno.
January 26, 20205 yr Author Ma zajebavam se. Gledaj šta oš. Svako radi što mu je volja. Zato ja ne radim ništa jer nemam volje.
January 28, 20205 yr Trenirao,zeznuo koleno pa zato prestao.Koleno sve bolje,a prilike na poslu takve da cu biti prinudjen da pocnem ponovo.Odlican sport za samoodbranu i generalno za snagu ,mobilnost. Edited January 28, 20205 yr by askeladden
January 28, 20205 yr Author Prilike na poslu su takve da ćeš biti prinuđen vratiti se treningu? Gde radiš, u šanku?
January 31, 20205 yr On 4.1.2020. at 21:47, darling said: gde mi je nisam ja? sad je cela kancelarija, nas petoro, gledalo ovaj video i onda miguljenja pri kraju izuzetno!