nisam ja Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Crvena traka, makaze. Evo ja sam odradio ovo tvoje.
darling Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 aj gazda, nek je sa srecom kako se sad osecas, tako rastegnut? obeshrabruje me rastezanje koje pocne sa savij se u struku i dodirni prste na nogama. ja da to mogu, ne bih ni razmisljala o rastezanju.
nisam ja Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Ma vr. Čovek treba ovo da radi što češće. Prepone i zadnje lože će brzo ići. Kukovi. Mene rame zajebava već mesecima. I pronašao sam da mi iz nepoznatog razloga levi palac na nozi ima smanjenu savitljivost, tj problem mi je ono kad si na kolenima npr ali sa prstima u niskom startu. Ne sećam se povrede koja je dovela do toga.
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 pa dobro koji da radim, prvi ili drugi imam 20 minuta danas!sent from bubamoto
nisam ja Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 ako si u formi drugi, utisak je da je zahtevniji.
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 ako se ne javim vishe nikad, prashtajte redom, chuvajte jugoslaviju sent from bubamoto
nisam ja Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 ma izi pizi. šetnja kroz park kod ekonomskog. nego, teo sam dragi poskokovoj da skrenem pažnju na terminologiju koja ovde mora biti oštro precizna. kaže rastezanje. ko konju na repove. ima se govoriti iiiiissssstezanje ili po srpski - strečing. hvala
darling Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 dosla sam da prijavim da se nisam istegla jos nijednom! koliko sam licemerna.
nisam ja Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 nisam ni ja. daj bar nađi neki prigodan klip. može ženska u tajicama™
gospa buba Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 (edited) nisam ni ja bio je zemljotres, eksplodirala shesnaestica na mostu, komshiji propala vesh mashina kodnas Edited December 14, 2019 by gospa buba
maheem Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Ja odradio dva puta, danas ce da padne jos jedna kumova joga. Pred kraj se i oznojim
Frank Pembleton Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Ja ovo ne smem da kliknem [emoji2398]by bubaE i uvek se setim mog ortaka koji koji se nešto ukočio i javlja se ortaku doktoru za savet a ovaj će:Ostavi vrata od stana otključana, ako te ukoči da ne možeš da ustaneš, da mogu da uđem da ti dam blokadu... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts