SNARC Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Delujem sebi kao smarac po ovome.. Edited November 28, 2019 by SNARC 1
SNARC Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 3 minutes ago, gospa buba said: to da mi kazesh! smore mali Vi ste gospo zena od nauke, girl Dexter..nekako ide uz vas. Ja sam do pre par minuta u sopstvenim ocima bio sarmer, maher, smeker..sada se vec preispitujem.
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Vi ste gospo zena od nauke, girl Dexter..nekako ide uz vas. Ja sam do pre par minuta u sopstvenim ocima bio sarmer, maher, smeker..sada se vec preispitujem. pumajkumu mogla sam i ja da budem sharmer shanker... znachi ti ispade smarc na nenadano. eee brate. predefinishi se! sent from bubamoto
SNARC Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ne bi to islo uz vas..vi ste sada taman gdi treba da budete, taman nakvi kaki jeste.. kamen ugaonik ovog foruma, sa zajebanim rasudjivanjem koje retko masi. Ja sam hteo da budem lud i razuzdan jos neko vreme..ali jok, ne mere, stigle godine. Evo sad zavrsila masina, treba da rasirim onog jarca u sobi i da prostrem tetra pelene da se sushe..em me mrzi em nije smekerski :(
pt 2.0 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 17 hours ago, mustang said: zar i ti?! ja se cesto osecam kao muva bez glave i ne mislim da sam risk-taker iako se oko mene niko ne slaze sa mnom. svi su rekli da jesam. moju sestru smatram za risk-taker ali to je mozda zato sto rizik povezujem samo sa novcem... of course baby. i ja. jesi risk-taker. zapalila si preko okeana u novi život sama. rizik nema puno veze sa novcem, osim kod kockara, već sa skokom u nepoznato. sa aktivnostima koje su ti nove, nepoznate. sa upuštanjem u njih. tako barem ja mislim...
nera Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ovaj kratak opis zvuci kao podvojena licnost maltene 🤣
Sestre Bronte Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Out Of 16 possibilities, You Are Brain Type 1 That means you tend to: Be flexible Be focused Have good impulse control Have balanced emotions Be resilient Experience normal ups and downs
InvisibleLight Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 broj 6 al pazi, tip mozga. a pitnaja takva da kad bih radila test mesec-dva ranije na pola pitanja ne bih odgvorila isto
Klara Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Imate i ovakav test, The University of Cambridge : https://yourbraintype.com/
Filozof manijak Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Quote Your brain type classification: Type S
Klara Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Preskočio si procente uz rezultate. Saboter 4ever!
Recommended Posts