November 28, 20195 yr 2 hours ago, gospa buba said: kec. moj mozak je namuchen i nenaspavan. sent from bubamoto +1
November 28, 20195 yr Author 5 hours ago, pt 2.0 said: @mustang jesi li ti sigurna da oni uopšte imaju neki drugi mozak u ponudi? zar i ti?! ja se cesto osecam kao muva bez glave i ne mislim da sam risk-taker iako se oko mene niko ne slaze sa mnom. svi su rekli da jesam. moju sestru smatram za risk-taker ali to je mozda zato sto rizik povezujem samo sa novcem a ne sa zivotom. a spontanost....moje drugo ja. a sta kazu za prvi mozak? Edited November 28, 20195 yr by mustang
November 28, 20195 yr prvi mozak ti je muka ziva, nenaspavani nasekirani muchenici, odma moraju da kupe i ispopiju dve tegle tableta za 200 dolara, ako misle da preteknu. ako ne, ovaj ih vodi u neku gvatemalu de ce da im smucka arsenikuma u step sokic, i pravac svemirski brod sent from bubamoto
November 28, 20195 yr Author ajooj...dobro, tebi da mozak radi, radi. ali bas ne zvucis nasekirano nego si stalno chill sa sve psom debele zivce imas. bar takav utisak ostavljas. al ako je i malo pogodjeno, nije vam lako Edited November 28, 20195 yr by mustang