pt 2.0 Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 @mustang jesi li ti sigurna da oni uopšte imaju neki drugi mozak u ponudi?
Pantelija jr Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 ja 12. numem da zalijepim sliku (a i tako ne vidim vaše, osim Mustangžine)
gospa buba Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 kec. moj mozak je namuchen i nenaspavan.sent from bubamoto
radisa Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 2 hours ago, gospa buba said: kec. moj mozak je namuchen i nenaspavan. sent from bubamoto +1
mustang Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 (edited) 5 hours ago, pt 2.0 said: @mustang jesi li ti sigurna da oni uopšte imaju neki drugi mozak u ponudi? zar i ti?! ja se cesto osecam kao muva bez glave i ne mislim da sam risk-taker iako se oko mene niko ne slaze sa mnom. svi su rekli da jesam. moju sestru smatram za risk-taker ali to je mozda zato sto rizik povezujem samo sa novcem a ne sa zivotom. a spontanost....moje drugo ja. a sta kazu za prvi mozak? Edited November 28, 2019 by mustang
gospa buba Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 prvi mozak ti je muka ziva, nenaspavani nasekirani muchenici, odma moraju da kupe i ispopiju dve tegle tableta za 200 dolara, ako misle da preteknu. ako ne, ovaj ih vodi u neku gvatemalu de ce da im smucka arsenikuma u step sokic, i pravac svemirski brod sent from bubamoto
mustang Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 (edited) ajooj...dobro, tebi da mozak radi, radi. ali bas ne zvucis nasekirano nego si stalno chill sa sve psom debele zivce imas. bar takav utisak ostavljas. al ako je i malo pogodjeno, nije vam lako Edited November 28, 2019 by mustang
gospa buba Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 popodne sam zadremala na minut i sanjala mozak
Recommended Posts