gospa buba Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 4 hours ago, ragasto said: Ne preteruješ, baš je tako. Meni ne smeta, još mi je i šarmantno, kao wireless internet sa kablovima. ne smeta mi apsolutno nishta, sad su me tako navikli.
garmonbozia Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Pre neki dan mi došlo vozilo iz biznis klase CarGoa. Nov Land Rover Discovery, plaćen 87000 evra. Momak koji je došao bio je u full varijanti - sako, kravata, košulja.
Lezilebovich Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 (edited) A zvao si mini ? Po kojoj te ceni vozio ? Znam da u okviru udruzenja imamo™ I jaguara za ispomoc na putu. Edited November 10, 2019 by Lezilebovich
gospa buba Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 za kameo sad pochele da dolaze i bele dacije. samo da moram da mislim sent from bubamoto
gospa buba Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 eee, gde je drug nesha taksista, zelim da mu opishem najkracu ljubav na svetu od prvog decembra cammeo ukinuo popust, koshta ko i svi drugi. zbogom kameo, helou stari prijatelji sent from bubamoto
gospa buba Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 odmah da prijavim i novi kraj nove stare ljubavi, danas sam se vozila sa dva fantastichna prostaka iz dva razlichita udruzenja, bez dobar dana bez dovidjenja, vracam se ilegalcima, isto koshta sent from bubamoto
ragasto Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Al' dobro je da si oživela temu, čini mi se da su se taksisti u poslednje vreme primirili. Da li to znači da je Pantela uzvratila udarac ispod žita? "Nemojte da dirate CarGo da vam ne bi ja malo..."?
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 (edited) 26 minutes ago, gospa buba said: vracam se ilegalcima, isto koshta sent from bubamoto ilegalci as car go? Edited December 3, 2019 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 ilegalci as car go?ilegalci as cammeo.ne dam karticu za boga sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 4 minutes ago, gospa buba said: ne dam karticu za boga sent from bubamoto
gospa buba Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 jel to ideološki ili? I da te pokradu do kraja, banka ti mora vratiti novac.ne znam, ne dam u taksiju, na pumpi i trafici. ne dam ni na netu, samo inostranstvo i to ako se pogodi da uopshte imam karticu koja to radi. ja nemam ni dozvoljeni minus, banku koristim da uzmem platu sent from bubamoto
gospa buba Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 1 hour ago, maharaja said: ja već sedam, osam godina nemam više od (sretnih) pet funti u novčaniku a placam ja karticama svashta, samo ne dugujem i ima te neke stvari za koje ne dam plastiku iz ruke ni da biju mozda mi je i ideologija
gospa buba Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 da ne bude dileme, opet cu ja na zelenu granu https://www.blic.rs/vesti/beograd/da-li-ce-taksi-poskupeti-taksisti-prejeftini-smo-cak-i-deca-idu-taksijem-u-skolu-za/7z9fqtf taksijem ide ko ima da plati, crnac, zena, pjeder, shkolarac. chisto bahacenje, ljudi moji sent from bubamoto
Shan Jan Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Super, nek podignu cenu usluga, tek onda ce svi preci na CarGo ili jednostavno kupiti svoj auto. Glavni problem Beograda je javni prevoz koji je relativno skup i u uzasnom stanju (u spicevima i prilikom bilo koje nepogode je muka cekati ga i ici sa njim a tu su uvek i vecita ukidanja i sjebavanja zbog kopanja grada). Kad bi se to dovelo u red, rasteretio bise taksi bez da moraju da povecavaju tarifu
gospa buba Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 pusti ti javni prevoz, ovi misle da treba da voze elitu, lepe brene, ne znam koga za velike pare, narochito ova dva moja poslednja egzemplara, shmrkljavi i besni. pa teshko. pazi deca prave haos, otimaju mi taksi za male pare i onda nema za nas koji nismo dokoni.bulshit. sent from bubamoto
Recommended Posts