theanswer Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 2 hours ago, goofs said: Juventus je paradoksalno najpopularniji tim u Italiji i drugi najpopularniji u Torinu. Rastrkani su. Ima takvih primera dosta, mada jebem li ga ne znam koliko je svaki tačan. Tipa za Bajern u Minhenu, Junajted u Mančesteru (mada njega mrze i u ostatku Engleske)
1n54jd3r Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Hoce li iko imati motivaciju da zrtvuje san zbog ovog finala? Meni je Denver bio dovoljan za ovu sezonu...
Joe D Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 (edited) da se dragic nije povredio, pa i da odgledam. ovako, nema poente. Edited October 1, 2020 by Joe D 1
napadaj Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 4 hours ago, omiljeni said: Lol Dje su im ti followersi kad treba gledati utakmicu? Domoljube gleda 25-30+ miliona ljudi u prosecnoj utakmici regularnog dela sezone. Juventus toliko gledalaca verovatno ne skupi za celu sezonu Serije A Zaboravio si da ubaciš LŠ u priču. Real, Juventus, Mančesteri, Barselona, Bajern, Liverpul & co. su globalni monstrumi, za razliku od handegg timova.
Time Crisis Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 hour ago, 1n54jd3r said: Hoce li iko imati motivaciju da zrtvuje san zbog ovog finala? Jedino da mi neko plati
Bane_V Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 NBA League Pass - spavaš ko čovek, a ujutru gledaš tekme bez reklama, tajmautova, premotaš ostala smaranja. Za sat-sat i po odgleda se sve što treba. 1
omiljeni Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 5 hours ago, napadaj said: Zaboravio si da ubaciš LŠ u priču. Real, Juventus, Mančesteri, Barselona, Bajern, Liverpul & co. su globalni monstrumi, za razliku od handegg timova. Uzmi pa uporedi brojeve.
Amos Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Ovaj forum je imao vise hiljada glupih metrija, ali navijačometrija izmedju Patriotsa i Juventusa mora biti u top 3 po nebitnosti. 1 1
Amos Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Kajri izjavio da je nebitno ko je trener, može on jedne nedelje, druge nedelje Durant. Treneri crnci se izvukli što se ove gaže tiče. 1 1
Recommended Posts