maheem Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 10 minutes ago, radisa said: Pa ne, tako nikad ne bi mogao da lupiš bananu kod kucanja... Pa dobro nije ovo bas klasična banana prilikom kucanja, ruka mu je iznad obruča tj. cilindra. EXCEPTION: If a player near his own basket has his hand legally in contact with the ball, it is not a violation if his contact with the ball continues after the ball enters the cylinder, or if, in such action, he touches the basket.
omiljeni Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 4 minutes ago, radisa said: To sam i ja pomislio... Za ovako nešto treba da si baš zver... Nigerija brt iz istog naroda/plemena kao i Giannis
goofs Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Pogledah konficu Riversa, Kavaje i Melouna, onako medju redovima je provuceno da Nagetsi imaju dojajnu hemiju u ekipi, a da je Klipersi nemaju bas. Cini mi se da je ovaj babl dodatno potencirao to, ako si zatvoren sa dobrim drustvom 70 dana zdruzices se jos vise, ako si sa losim pucace po savovima. Majami mi isto deluje kao ekipa sa dobrom hemijom, a eno ih u finalu istoka. 2
1n54jd3r Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ali Jokic nakon tekme na pitanje o hemiji sa Dzamalom nesto tipa "dugo smo zajedno, odnos kao da smo u vezi, nekad se svadjamo, pa se onda volimo..." lol 1
Amos Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Najbolji trenutak tekme, kad Kawhiju ukrade loptu iz ruku tokom pasa. Odradio bukvalno njegov trejdmark na njemu
1n54jd3r Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Stephen A probija dno...kakav transfer blama je ova njegova video poruka OMG Clippers
Mil@n Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 45 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam ko je ovo namontirao ali taj čovek je genije.
Djuro Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 smesno je ovo izdrkavanje medija po klipersima, kao shame on Kawhi/PG/Doc. a ladno izgubili od boljeg. nastavi da treniras.
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Pa realno treba ti bar jednu od tri utakmice u kojima vodiš 10+ razlike (u poodmaklom stadijumu) da zatvoriš. Znači ima tu nekog kvaliteta. Ali ima i nekih stvari za koje džaba treniranje. 1 1
Djuro Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 realno, ako redovno gubis od nekoga uprkos cinjenici da si vise puta vodio double digit - onda si izgubio od boljeg (koji ti je dao foore) 2
James Marshall Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Just now, Djuro said: realno, ako redovno gubis od nekoga uprkos cinjenici da si vise puta vodio double digit - onda si izgubio od boljeg (koji ti je dao foore) Ma slažem se, u to "bolji" spadaju i muda 2
Djuro Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 a Kawhi? ladno je od sampiona spao na "luzera". mislio je da je dobra ideja kanadske fajtere zameniti ovim manekenima. i eto... al' zato brt standard: sunce, ribe i plaze u LA. jbg nema toga u CAN. 1
Filozof manijak Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Pametan lik, uzeo je prsten, preselio u LA, uživa u životu.
Recommended Posts