pbg12345 Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 2 minutes ago, Lancia said: ??? jesi video sta ti je rekao komentarisao covek (kao i ja) onaj divljacki faul sa ledja na mareju
iDemo Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 2 minutes ago, goofs said: A ppp front-office pre nekoliko nedelja htelo da trejduje Marija za Bena Simonsa. pff Manje vise ishod ovog polufinala i sta ce dalje da bude sa nashima™ al' je Ben mnogo veci invalid™ od mnogih...
freakns Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 i sad treba na posao za 2 sata... eee zivote lutalice
Mil@n Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 2 minutes ago, Lancia said: ??? Verovatno misli na ovaj ogavni faul Beverlija, sastavio Mareja ispod koša žestoko na tipa 10 sekundi do kraja, koliko već.
pasha Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Kao sto sam napisao posle 6 utakmice, udvajace Jokica i on mora da dodaje a spoljna linija Denvera da daje. U prvom poluvremenu to nije dobro funkcionisalo ali Marej je fenomenalnom igrom drzao Denver na malom zaostatku. Onda je dosla 3/4 gde je Jokic podeli buljuk asistencija Denver ispogadjao i odvojio se. Poslednja cetvrtina je epski raspad Klipersa, nisam dugo video tako los napad i toliko promasaja gde je Dzordz dominirao.
Svarog Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 nisam se budio od onih Kingsa zbog neke utakmice. plašio sam se da ne izbaksuziram sad vredelo je. fenomenalni Jokić, baš me interesuje koje je sve rekorde upisao ovim tripl dablom. Klipersima je psiha presudila. nije ono samo do toga što su Kingsi igrali dobru odbranu. čim je Denver krenuo da pogađa u seriji ovi su stali. nadrealno da to od ekipe sa ovakvim imenima se vidi. još cela drama pre sezone da se spoje u ekipi ova dvojica, očekivao bi da jedu protivnike u ovakvim utakmicama. Geogre je vidno zasrao, al realno ni Lenarda nije bilo nigde u 2/2. 1
Lancia Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 A OK, ja mislio neko ispao shaban posle tekme.
Have_Fun Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Dajte stream za KZS posle meca Buff prekinuo Cekam i to
maheem Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 1 minute ago, Lancia said: A OK, ja mislio neko ispao shaban posle tekme. Na faul Beverleya sam mislio 1
Далибор Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 1 minute ago, Have_Fun said: Dajte stream za KZS posle meca Posle 6. tekme bilo ovde http://123tvnow.com/watch/nba-tv/ 1
iDemo Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ovo je definitivno "neka se pripremi LAL", jos ce (i) tu da se igra...
pbg12345 Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 3 minutes ago, goofs said: A ppp front-office pre nekoliko nedelja htelo da trejduje Marija za Bena Simonsa. pff koliko to sad deluje suludo na mnogo nivoa negde u drugoj bas razmisljam da je marej ili igrac jako slican mareju, neophodan jokicu do jaja su kompatibilni i igracki i karakterom (kosarkaskim, na terenu) kao sto rekoh samo vreme im treba, prilicno sam siguran da im ovo nije timski plafon a odbrana koja jeste bila katastrofa tad, je u ove tri, odnosno u drugim poluvremenima maestralna u prosloj su ih spustili na 35 poena u drugom, a u ovoj na 33, od cega 7 u poslednja 2 minuta kad je sve bilo reseno ako pokazu i deo toga protiv lejkersa, nece biti nikakvog gazenja i bice do jaja zanimljiva serija 1
goofs Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 4 minutes ago, Svarog said: Klipersima je psiha presudila ma da, pukli su pod pritiskom, ko zna sta im je Rivers pricao izmedju utakmica, da ne ubacis ovom Denveru 100 poena kad je najbitnije... ispada da je prelomila utakmicu petorka sa Plamlijem, ne zato sto su uradili bilo sta spec, nego samo jer su bili tu na terenu
Amos Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 4 minutes ago, Have_Fun said: Dajte stream za KZS posle meca Imas na NBA twitter accountu 2
Recommended Posts