Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

Moze li do 60 jamal? 

kakva igra mareja u ovoj cetvrtini, 20 poena 9/12 sut

odlicno je ovo kako je delovalo u jednom trenutku

bojim se da veceras ne bi imali snage da opet jure -15 sa poluvremena

treba u drugom doprinos ostalih, milsapa i portera pre svega

bojao sam se da ce jokara kad mu nisu svirali  ono napraviti trecu u onom ludilu, a onda su mu sudije valjda svirale 4 na njemu uzastopno u narednih minut, dva

Marej eksplodirao, debeli dobio 10 faulova

Bice extra glupo ako ovo dobiju pa posle ispadnu od Lejkersa, ne?

Ne. 

Ovo ako udje u egal zavrsnicu bice neprijatno™.

Ovaj Milsap, ja nemam reči... Držati njega umesto MPJ-a je kao da čovek namerno radi na tome da izgubi. Ovaj em mlad, em bolji i potentniji sto puta, em ima priliku da stekne dragoceno play off iskustvo, ovaj igra sa ovim metuzalemom jebenim. Nervira me opasno Malone.

Kapa dole za Mareja...usao je u zonu, ubacuje sve...Jokic uvek kada to prepozna, ne forsira svoje suteve vec pusti Dzamala da dominira

EiAGHamUcAIpubM?format=jpg&name=large

Ovo što je Marej odigrao u drugoj četvrtini je za vilicu do poda. Često igrači uđu u zonu ali ovakvo rešetanje i nije baš tako često, a njemu se desilo već nekoliko puta u play off-u. Mada sam ja uvek u fazonu da je bolje da daje 25-30 stalno neko 50+ pa 14, 15.

1 minute ago, Joe D said:

EiAGHamUcAIpubM?format=jpg&name=large

Silazna putanja? :lolol:

Ma samo neka veceras da 50 pa moze i 10 u prvoj protiv LAL sto se mene tice

7 minutes ago, Mil@n said:

Ovaj Milsap, ja nemam reči... Držati njega umesto MPJ-a je kao da čovek namerno radi na tome da izgubi. Ovaj em mlad, em bolji i potentniji sto puta, em ima priliku da stekne dragoceno play off iskustvo, ovaj igra sa ovim metuzalemom jebenim. Nervira me opasno Malone.

a jbg sad

najbolje da ce sad skupljatri po iskustvo

treba da odigraju nesto za njega ako je na parketu, drzati ga bez da sutne je besmisleno

gde gledate?

dajte neki dobar stream.

a jbg sad
najbolje da ce sad skupljatri po iskustvo
treba da odigraju nesto za njega ako je na parketu, drzati ga bez da sutne je besmisleno
Treba I da igra i da šutira.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.