Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

markus smart babl klej tompson

a kad gledas ove siakamove postapove shvatis da ima neke istine u analitici

Posted

Nikada nijedan tim nije prevazisao 3:1 dvaput u istoj sezoni. Vreme je.

• +1 1
Posted (edited)

MPJ kraljina na konfi sad rekao da stoji iza onoga sto je rekao na prethodnoj...no disrespect :D

Edited by 1n54jd3r
Posted

Sta bi ovo :laugh: Iznervirao se i otisao da spavam na poluvremenu, sad neverica

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Mos said:

Sta bi ovo :laugh: Iznervirao se i otisao da spavam na poluvremenu, sad neverica

1 minute ago, napadaj said:

Isto :lolol:

#neiskusno

• +1 1
Posted

Ja preziveo poluvreme i zaspao tamo negde u trecoj na +12 za LAC, video Denver pobedio(wtf reakcija), pa onda opet zaspim i probudim se da vidim poslednju cetvrtinu Boston - Raptors samo da se iznerviram.

Posted
1 hour ago, Mos said:

mislio sam da ih je Meloun utegao u svlacionici na poluvremenu, kad ono ti prestao da gledas :D NOT

cist mazohizam je terao da se ostane budno i gleda ona agonija...cak ni kad je Milsap krenuo da ih vraca u trecoj, nisam verovao u pobedu

• Haha 1
Posted

Gasol je bio očajan u ovom plejofu, da sam na mestu Tima Konelija, pojurio bih ga da bude rezervni centar Denvera. Taman bi mogao da uči debelog kako da igra odbranu.

Posted

zadrze milsapa na minimumu, daju i gasolu minimum i onda njih dvojica igraju sah na klupi, pricaju o proslim vremenima i kako su mladi govna, gledajuci mpja.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
3 hours ago, Mos said:

Marcus Morris iznervirao dedu.

Posted

klipersi su banda iz huda. moris, herel, beverli, lu... na drugoj strani nekakvi prefinjeni školarci. Da nije deda zakuvao samo bi malodušno nastavili da posmatraju sopstveno ispadanje iz po. 

Posted
5 minutes ago, Joe D said:

Marcus Morris iznervirao dedu.

ovde se switch-ovao momentum utakmice...na stranu sto su sudije to presudile totalno u korist Denvera a moglo je opusteno i obrnuto...

Posted

Mogli bi da se probude za sledecu pa posle toga 'ko nabije taj dobije', ne? 

Osim ako ih KL ne izvuce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...