Moća Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Sad citam komentare od pocetka Kakvu odbranu odigrase u drugom, kakve rotacije
maheem Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 1 minute ago, Shan Jan said: OMG MPJ ponovo usao u svoj mode, fala bogu pa svirase faul. Nije valjda trebao da stane? Kakva tekma
J.R. Cash Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Matori MIllsap okrenuo momentum sa 6 vezanih poena u poslednjih minut i po u trecoj. Kad je usla Jamalova trojka o tablu, videlo se gde ide utakmica.
pbg12345 Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 1 minute ago, Moća said: Sad citam komentare od pocetka ko zna zna jebem li ga, mozda na krilima ovakve pobede izvuku nesto i u sledecoj opako su klipersi izgledali u prvom ali sa druge strane, svakog drugog bi takvom igrom slomili vec tad plus, jokic i marej nisu odigrali na svom najvisem nivou 1
Shan Jan Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 1 minute ago, maheem said: Nije valjda trebao da stane? Kakva tekma Sta znam, meni je delovalo kao njegovo tipicno silovanje. Svaka cast Denveru
precog Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 sad kad se vrati barton sledecu i zajebe ih sve, heheh.
fancy claps Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Just now, maheem said: Nije valjda trebao da stane? cak i ja, apologeta muri-tori zavrsnice, misim da je mpj-a poneo trenutak, najblaze receno. al koga boli kurac, mpj je vrhunski sou.
Djolle Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 3 minutes ago, maheem said: Nije valjda trebao da stane? Kakva tekma Naravno da je trebalo da stane i ode u cosak, potrosi vreme. Ovako je rizikovao da zavrsi napad prerano i ostavi sasnsu klipersima da izjednace trojkom... Ludilo, probudih se bas na vreme, na -12 pred kraj trece
fancy claps Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 inace vrhunski kako jokic nece da dade porteru koji ima luvila na sebi, okrece se muriju, a muri u fazonu ma ajde daj mu loptu, sta sad, jokic kao si siguran, ma daj mu bre loptu
1n54jd3r Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) Mene samo zanima da li je sredinom trece iko ovde davao bilo kakve sanse Denveru za pobedu? Licno, vec sam ih tada otpisao i nastavio mazohisticki da gledam...kad ono medjutim Edited September 12, 2020 by 1n54jd3r
maheem Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 3 minutes ago, fancy claps said: cak i ja, apologeta muri-tori zavrsnice, misim da je mpj-a poneo trenutak, najblaze receno. al koga boli kurac, mpj je vrhunski sou. Jes nespretan bio al zicer za kos ili faul. Kembina odbrana pre Tatumove blokade na VanVleetu - propao pa istrcao ispred umesto slidea
maheem Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 4 minutes ago, Djolle said: Naravno da je trebalo da stane i ode u cosak, potrosi vreme. Ovako je rizikovao da zavrsi napad prerano i ostavi sasnsu klipersima da izjednace trojkom... Ludilo, probudih se bas na vreme, na -12 pred kraj trece To rade nesposobni likovi
J.R. Cash Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Nikad ne bi trebalo potceniti srce sampiona sposobnost Docovih Clippersa da izgube dobijenu utakmicu polufinala Zapada u kom su imali 3-1 u seriji protiv protivnika u kanalu .
Recommended Posts