Joe D Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 zar postoji neko prijateljsvo koje nije srpsko-srpsko? :deretic: 2
iDemo Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 20 hours ago, theanswer said: Lebron je mnogo politički aktivniji nego što je Džordan ikad bio. Njegova reč sigurno je da nosi određenu težinu ali ciljna grupa kojoj se on obraća je ponavljam već u tom taboru. Nisam siguran koliko nekih drugih Džejmsov politički angažman može da ubedi. On je otvoreno izašao za Hilari 2016. čak je bio i na njenim skupovima u Ohaju, ona je završila tako što je izgubila tu inače swing državu sa desetak procenata razlike. Hoću da kažem da ne vidim da postoje glasači u Americi kojima je mnogo bitno šta Lebron kaže, kao i svi ostali holivudski selebritiji. Ako i postoje, oni su već za njih. Njegov glas je bitan iz nekih drugih razloga, najviše u komercijalnoj sferi. 20 hours ago, 1n54jd3r said: MJ23 se klonio politike cak i kada ga je onaj cestiti afroamerikanac kandidat za senatora ili guvernera molio za endorsment. Valjda je to izbegavao bas zbog ugovora sa Nike, nije im bilo u interesu da se zamere polovini potrosaca. 20 hours ago, zorglub said: "Jer i republikanci kupuju patike". Kako iko osim košarkaškom umeću može da se divi tom smradu mi nije jasno. 20 hours ago, Micko8 said: Za vreme Dzordana nije bilo twitera, instagrama, youtub-a i ostalih drustvenih mreza, ovo su sve kvazi politicki aktivisti, koji agituju iz svojih multimilionskih odmaralista i vila , gde uzivaju usluge manikira ,pedikira, masera, privatnih kuvara itd Zajeban je bio MJ23:
omiljeni Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 19 hours ago, napadaj said: Ovaj lik ne zna kakav je smrad Markus Moris, nije gledao utakmicu i još se smeje gledanju usporenih snimaka, koji upravo i služe da se bolje vidi šta se desilo, ali Luku zove "Lukica", kaže da Moris pritrčava da igra odbranu, iako je u tom momentu 26 razlike za Kliperse i još dodaje da je Dončić glavni kmečavac u ligi, iako istu ni ne gleda. A koja je poenta da se ovde gleda usporen snimak? kad gledaš slomo onda ti uvek nekako izgleda da produže korak ili nešto može da ti izgleda čudno, sumnjivo ili već šta. Ne možeš tako da utvrdiš da li neko zgazio drugog igrača namerno ili slučajno. Možeš samo, kao što je vas nekoliko to uradilo, da igračima počneš učitavati matrix sposobnosti da u milimetre i centimetre predvide kretanja protivnika. i sve to dok ne gledaju tog protivnika dole u noge, nego u glavu i telo. tu poslednju utakmicu nisam gledao, gledao sam onu kad mu je Harrell rekao da je funjara. Sve je počelo kad je Harrell faulirao Porzingisa kod passa za LA-upTM kad je Lukica iz čista mira trčao kod sudija da kmeči. I tu su se popičkali i skoro pobili, a par minuta kasnije je bila ta situacija kad je ovaj posle off skoka razbacao sve Mavse i položio, Lukica ponovo nešto kmeči sudiji i tada mu je ovaj saopštio svoja osjećanja i razmišljanja. Meni je jasno zašto Blic zabacuje keder da se glaba o rasizmu, licemernim equality porukama i sličnim nebulozama, ili zašto sad posle ovog drugog "incidenta" su Skipara i njegovi klonovi bacaju da glaba koska o namernom gaženju, ali nije mi jasno zašto koji ozbiljno prate sport pecaju na takve stvari. A jedini dugoročan efekat je to da će veoma brzo Lukica postati ono što je Neymar u Evropi, sinonom za ta bespotrebna bullshit smaranja oko suđenja i sudija. Tako je i Divac prošao sa flopovanjem. samo što će ovo da bude još mnogo jače, floppera ima mnogo, Divac je to samo izdigao na 1 najviši nivo, ali ovo sa Lukicinim kmečanjem kod sudija i na KZŠ je novitet. nego, jel se Šutanovac putem twittera obratio Harrellu i Morrisu?
Mindaugas Žukauskas Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Mislim da si samo solti što je beli Lukica potukao sve ruki rekorde ovih tvojih zapadno od Nila
freakns Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 4 hours ago, MiddleClass said: Srpsko srpskog prijateljstva valjda. Cancar nije srbend valjda... ili sam nesto propustio?
omiljeni Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Mislim da si samo solti što je beli Lukica potukao sve ruki rekorde ovih tvojih zapadno od Nila kmečaće Lukica i na eurobasket i OI kad bude igrao protiv Srbije, pa ćete videti kako se ja sad osjećam
Amos Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Puštaju najmladjeg da sedi u čelu...c, c, c, c, šta bi im djedovi rekli.
Mark Rothko Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Još Janis, oba Bogdanovića i Bjelica i ko sme da izađe na crtu.
Recommended Posts