cedo Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 ma nije ... to zato sto je onaj policajac neobuceni idiot
Amos Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 8 minutes ago, theanswer said: Zato što su crnci idiote Umirem
Micko8 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 16 minutes ago, theanswer said: Zato što su crnci idiote Ima tu i belih igraca, u znak solidarnosti da podrze svoju belu bracu koja gine na ulicima od strane "zlih" policajca Sam od sebe si idiot
Milošica Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Zato što je vladar sveta,Veliki Crni Reptil,tako naredio. 1 1
Tsai Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 36 minutes ago, cedo said: ma nije ... to zato sto je onaj policajac neobuceni idiot da je uzimo elektrolite nista od ovog se ne bi dogodilo 1 1
pbg12345 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 36 minutes ago, theanswer said: Zato što su crnci idiote jos jedan u nizu sukoba na sportu po navijackoj liniji zasto tako odgovaras coveku, umesto da ga stavis na IL i da cveta hiljadu cvetova
pbg12345 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Just now, Tsai said: da je uzimo elektrolite nista od ovog se ne bi dogodilo hidriranje je vazno
Peter Fan Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 4 hours ago, goofs said: Valjda su Lejkersi i Klipersi jako zagrizli za otkazivanje sezone, dok su ostali u fazonu da ne moze da se zavrsi sezona bez njih. Ja cenim trud i ono sto pokusavaju da postignu, ali mislim da im treba neka ozbiljnija zverka u celoj ovoj prici, neko ko ce konstantno da vodi kampanju i usmerava akcije, ovako je ovo samo potez 100ak bogatih likova koji verovatno slabo sta znaju o politici. Ovo, I nema ih 100-ak, cini se da je velika vecina bila da se sezona odigra. Ispada sad da je LB veci crnac od drugih drustveno svjesniji od svih drugih, 3 hours ago, Mos said: Kul potez Lebrona. Ako bude bojkota i zatim lockout-a on je završio sa karijerom i novim titulama. Stav pre karijere. Ristekpa. Lijepo, ali ujedno i sebicno, jedino ako ne misli da iz vlastitog fonda dotira igrace iz donjeg esalona, kao i sav onaj prekarijat koji zivi od i oko dvorana i utakmica, koje sad nece biti odigrane, ove a vrlo moguce i slijedece sezone. Ako je spreman da podupre ozbiljnim parama i sirom drustvenom akcijom ono za sta se zalaze - e onda stvarno svaka cast.
ducca Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Zanimljivo da Lebron i Lakersi nisu ništa pominjali pred G4 dok je bila hot kampanja promovisanja novog mamba crnog Nike dresa na Kobijev rodjendan i mamba dan 8/24. Sad je tobože on najglasniji. Čak ni sinoć oni nisu imali plan da ne izadju na teren ali su ih Bucksi sve pojebali, pa je usledio sastanak igrača i podrška "štrajku". Da su Orl i Mil odigrali verujem da bi išla i tekma LAL-Por.
Amos Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 10 minutes ago, Peter Fan said: Lijepo, ali ujedno i sebicno, jedino ako ne misli da iz vlastitog fonda dotira igrace iz donjeg esalona, kao i sav onaj prekarijat koji zivi od i oko dvorana i utakmica, koje sad nece biti odigrane, ove a vrlo moguce i slijedece sezone. Ako je spreman da podupre ozbiljnim parama i sirom drustvenom akcijom ono za sta se zalaze - e onda stvarno svaka cast. Donji esalon bolje da cuti i igra. Ionako imaju bolje plate od vecine ljudi, pa i kad se desi onako neko maltertiranje kao onom igracu Baksa na parkingu, bolje da cuti i slusa naredjenja policije. Prekarijat isto da radi i bude srecan sto nije rodjen u nekom Bangladesu nego u bastionu demokratije i sa liderom slobodnog sveta na celu. Lebron da cuti, al' sracemo po njemu i kad cuti i kad ne cuti jer je bogat, i nismo mu tolike pare obezbedili da se kurobeca sad kad je najteze. Eto glasace valjda danas svi esaloni, pa kako odluce da je najbolje tako ce i biti. Demokratski.
Peter Fan Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 1 minute ago, Mos said: Donji esalon bolje da cuti i igra. Ionako imaju bolje plate od vecine ljudi, pa i kad se desi onako neko maltertiranje kao onom igracu Baksa na parkingu, bolje da cuti i slusa naredjenja policije. Prekarijat isto da radi i bude srecan sto nije rodjen u nekom Bangladesu nego u bastionu demokratije i sa liderom slobodnog sveta na celu. Lebron da cuti, al' sracemo po njemu i kad cuti i kad ne cuti jer je bogat, i nismo mu tolike pare obezbedili da se kurobeca sad kad je najteze. Eto glasace valjda danas svi esaloni, pa kako odluce da je najbolje tako ce i biti. Demokratski. Nema potrebe sa sarkazmom. Da sam to mislio, onda bih to i rekao.
Amos Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Veruj da mi je Lebron daleko od omiljene osobe, niti mislim da je neki veliki humanista, mogao je bar deset puta ranije da reaguje slicno pa nije. Ali ako ovaj put hoce da uradi pravu stvar i zatalasa, ja sam za to. U svakom sportu top 10 igraca moze stvari o kojima donji esalon sanja, eno Novak zivi u iznajmljenom stanu u Njujorku dok donji esalon mora da sedi u karantinu u hotelu. Nisam video da mu neko spocitava to. Jebiga, oni su Lebron i Novak. Oni prave pare i dovlace gledaoce, uzivaju benefite, ali bas zato i njihove akcije vrede vise kada dodje do nekih ovakvih situacija.
Peter Fan Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 2 minutes ago, Mos said: Veruj da mi je Lebron daleko od omiljene osobe, niti mislim da je neki veliki humanista, mogao je bar deset puta ranije da reaguje slicno pa nije. Ali ako ovaj put hoce da uradi pravu stvar i zatalasa, ja sam za to. U svakom sportu top 10 igraca moze stvari o kojima donji esalon sanja, eno Novak zivi u iznajmljenom stanu u Njujorku dok donji esalon mora da sedi u karantinu u hotelu. Nisam video da mu neko spocitava to. Jebiga, oni su Lebron i Novak. Oni prave pare i dovlace gledaoce, uzivaju benefite, ali bas zato i njihove akcije vrede vise kada dodje do nekih ovakvih situacija. Misim da je o ovome i dvojba: sta je zapravo u ovom trenutku i najefikasnija akcija. Ja kontam da prekid sezone to nije, i da je steta veca od koristi. A konkretno glede Leborna, cimi se da je njemu vlastiti legacy najvazniji (u smislu dok je MJ jurio titule i prodavao patike, ja sam bio aktivista). Ali, vidjecemo.
Micko8 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 (edited) Ironija je u tome, sto taj Lebron James ima specijalnu zastitu policije protiv koje on i njegovi drugari bojkotuju , pa neka lepo izidje na ulicu i povede proteste , neka bude novi Gandi, treba da se odrekne usluga policije protiv koje bojkotuje i koja obezbedjuje njega i njegov posed , odrekne se luksuza i svih blagodati koje poseduje i izadje na ulicu medju obicnu raju i neka onda zahteva promene u drustvu, ovo je toliko jadno , providno i licemerno sto rade , nije ni cudo sto je gledanost NBA nikad jadnija u Americi . Edited August 27, 2020 by Micko8
Joe D Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Ja bih rekao da Lebron nije ni upola bitan za ovu pricu koliko svi pokusavaju da ga guraju ispred svih igraca.
Recommended Posts