Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

samo rispekt za drustveni angazman.

• Hvala 1
Posted

Lebron bio za otkazivanje sezone, napustio sastanak kad mu je predlog odbijen :D  Ja predlozio, izaci ce na televizor, vi vidite za dalje :fantom:

Posted
Just now, Malvo said:

Lebron bio za otkazivanje sezone, napustio sastanak kad mu je predlog odbijen :D  Ja predlozio, izaci ce na televizor, vi vidite za dalje :fantom:

Koji je to seronja :D

Posted

To kao kad bi Djokovic glasao da se ne igra US Open ili RG kada juri neke rekorde i titule za legacy

Posted
44 minutes ago, Milošica said:

Koji je to seronja :D

Govno

Posted

Mogu Lejkersi sami da se povuku sa ostatka sezone :fantom:

Posted

Valjda su Lejkersi i Klipersi jako zagrizli za otkazivanje sezone, dok su ostali u fazonu da ne moze da se zavrsi sezona bez njih.

Ja cenim trud i ono sto pokusavaju da postignu, ali mislim da im treba neka ozbiljnija zverka u celoj ovoj prici, neko ko ce konstantno da vodi kampanju i usmerava akcije, ovako je ovo samo potez 100ak bogatih likova koji verovatno slabo sta znaju o politici.

Posted

Moroni,lekonju i ekipi neko nek objasni posledice ovakvog prekida sezone za igrace u buducnosti posebno za donji esalon igraca koji nemaju bogate ugovore i stotine miliona na racunu.Od velike mogucnosti za lockout za sledecu sezonu,do novog CBA,cenim da su jutros vlasnici klubova ustali sa lepim osmehom oko usta.A vecina igraca nema luksuz kao on i jos neki da bude lockouta.Takodje ovim se ne postize nista,nasilje nece prestati kao ni ubistva od strane policije.

I lekonj da ne jebe ostatak lige zarad politike koju vodi,nek se osvrne koga podrzava,rasistu i pedofila a iza njega klintonovi.:ph34r:

Posted

sorosa iluminate i reptilijance si zaboravio

Posted

Nek bude lockout, taman Doncic i Vucevic da odigraju sezonu u dresu najdrazih boja :)

Posted

Kul potez Lebrona. Ako bude bojkota i zatim lockout-a on je završio sa karijerom i novim titulama. Stav pre karijere. Ristekpa.

• +1 3
  • -1 1
Posted

Kenijevo napustanje studija kvalitetan transfer neprijatnosti.

Posted (edited)

Zasto samo bojkotuju kada policija  ubije nekog crnca sa kriminalnim dosijeom, ubija policija belce,latinose itd. ali ti dogadjaji valjda nisu  sexy za mainstream medije:thumbd: 

Edited by Micko8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...