Malvo Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Lebron bio za otkazivanje sezone, napustio sastanak kad mu je predlog odbijen Ja predlozio, izaci ce na televizor, vi vidite za dalje
Milošica Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Just now, Malvo said: Lebron bio za otkazivanje sezone, napustio sastanak kad mu je predlog odbijen Ja predlozio, izaci ce na televizor, vi vidite za dalje Koji je to seronja
1n54jd3r Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 To kao kad bi Djokovic glasao da se ne igra US Open ili RG kada juri neke rekorde i titule za legacy
Bogotac Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 44 minutes ago, Milošica said: Koji je to seronja Govno
Time Crisis Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Mogu Lejkersi sami da se povuku sa ostatka sezone
goofs Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Valjda su Lejkersi i Klipersi jako zagrizli za otkazivanje sezone, dok su ostali u fazonu da ne moze da se zavrsi sezona bez njih. Ja cenim trud i ono sto pokusavaju da postignu, ali mislim da im treba neka ozbiljnija zverka u celoj ovoj prici, neko ko ce konstantno da vodi kampanju i usmerava akcije, ovako je ovo samo potez 100ak bogatih likova koji verovatno slabo sta znaju o politici.
Bogotac Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Moroni,lekonju i ekipi neko nek objasni posledice ovakvog prekida sezone za igrace u buducnosti posebno za donji esalon igraca koji nemaju bogate ugovore i stotine miliona na racunu.Od velike mogucnosti za lockout za sledecu sezonu,do novog CBA,cenim da su jutros vlasnici klubova ustali sa lepim osmehom oko usta.A vecina igraca nema luksuz kao on i jos neki da bude lockouta.Takodje ovim se ne postize nista,nasilje nece prestati kao ni ubistva od strane policije. I lekonj da ne jebe ostatak lige zarad politike koju vodi,nek se osvrne koga podrzava,rasistu i pedofila a iza njega klintonovi.
LeBron Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Nek bude lockout, taman Doncic i Vucevic da odigraju sezonu u dresu najdrazih boja
Amos Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Kul potez Lebrona. Ako bude bojkota i zatim lockout-a on je završio sa karijerom i novim titulama. Stav pre karijere. Ristekpa. 3 1
samo_opusteno Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Kenijevo napustanje studija kvalitetan transfer neprijatnosti.
Micko8 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 (edited) Zasto samo bojkotuju kada policija ubije nekog crnca sa kriminalnim dosijeom, ubija policija belce,latinose itd. ali ti dogadjaji valjda nisu sexy za mainstream medije Edited August 27, 2020 by Micko8
Recommended Posts