Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Miljenko said:

Zasto su se uopste cimali oko nastavka, ako sada odbijaju da igraju.

Zato što je poslednji čovek upucan pre tri dana.

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

ne zanima me da zalazim u te teme, samo me zanima u kom pravcu misle da idu. ako hoce stvarno da zauzmu neki stav, bolje da idu do kraja, a ne da se zavrsi na nekoliko odlozenih utakmica.

Mislim da neće ići do kraja što će biti loše kad su već krenuli. Ne mogu da tvrdim ali na kraju dana je previše ljudi uključeno u sve ovo i previše je para u igri da bi se prekinulo. 

Posted
11 minutes ago, Joe D said:

ne zanima me da zalazim u te teme, samo me zanima u kom pravcu misle da idu. ako hoce stvarno da zauzmu neki stav, bolje da idu do kraja, a ne da se zavrsi na nekoliko odlozenih utakmica.

Odlozene sve 3 utakmice.

Kapa dole.

Posted (edited)

Kao i slogani na dresovima, u pitanju je stejtment. U Americi očigledno to je jako bitno, bitnije nego u ostatku sveta. Bitne istorijske promene jesu pokretane stejtment potezima ali su ih pratile osmišljene akcije za koje mi je teško da zamislim da mogu da proisteknu iz ovog konkretnog poteza (igrača?) Milvoki Baksa .U svakom slučaju, neka ih, samo što promene ne nastaju tako što je poruka orijentisana ka onima  oji su odveć unutar šatora, što kaže @theanswer.

Edited by pacey defender
Posted
2 minutes ago, pacey defender said:

Kao i slogani na dresovima, u pitanju je stejtment. U Americi očigledno to je jako bitno, bitnije nego u ostatku sveta. Bitne istorijske promene jesu pokretane stejtment potezima ali su ih pratile osmišljene akcije za koje mi je teško da zamislim da mogu da proisteknu iz ovog konkretnog poteza (igrača?) Milvoki Baksa .U svakom slučaju, neka ih, samo što promene ne nastaju tako što je poruka orijentisana ka onima  oji su odveć unutar šatora, što kaže @theanswer.

Verujem da je poruka orijentisana ka:

1) Ljudima koji jesu u tvom satoru, ali su lenji da nesto urade sami. Ili uplaseni. I kada vide druge, onda je i njima "lakse"

2) Ljudima koji ne znaju da postoji sistematska diskriminacija u US i Kanadi i ne zanima ih previse, ali eto ovim im je skrenuta paznja jer im je upropastila planove za popodne. Sada ce sa gostima mozda da pricaju o ovome umesto o kosarci.

Posted

I nece naravno nasilje stati ovime, niti to iko ocekuje. NIsu oni politicari, vec kosarkasi. NIkome ne duguju da ovo uspe/ne uspe. Uradili su sta su mogli.

Posted

Američko je društvo duboko podeljeno. Imajući u vidu da su izbori iza ugla to se samo pojačava trenutno tako da će ovo biti viđeno sa jedne strane kao herojski potez a sa druge kao licemerstvo prve klase pa će da se vadi odnos NBA prema Kini npr. Republikanci će se fokusirati na riote u Kenoši, prozivaće drugu stranu da su za defund the police itd itd. Teško je, ma nemoguće očekivati da će ovo nešto da promeni osim što će ući u pomenuti news ciklus. 

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Zato što je poslednji čovek upucan pre tri dana.

To je poslednji sto je bio u medijima 'promovisan', ko zna koliko drugih nije stiglo na prve strane / udarne minute.

Oni zajedno i aktivno (dok liga traje) imaju jaci™ glas i veci uticaj nego  ako se rese da prekinu.... imho

Posted
2 hours ago, Miljenko said:

Zasto su se uopste cimali oko nastavka, ako sada odbijaju da igraju.

Pa ima smisla, Kenosha - Milwaukee je 30 milja, a imaju onog jednog igraca sto ga je policija propisno izmalteretirala samo zato je nepropisano parkirao, i jos kad se doda ovaj bubble tenzija, sigurno im je sve dopizdilo. 

Posted

plakyyy.. ocu gledam kosarkyy

Jbt, komentari su da se ispovraca covek 

Posted

MLS, MLB i WNBA takodje odlozile nekoliko utakmica

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...