Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

a i ti si nasao koga ces da postavis

Posted

brate šta ja ovo gledam? :lolol:

pa lakše ćeš me ubediti da je taj Morris u šorcu imao sakrivenu stihlovku i da je planirao da odreže Lukicinu nogu, nego da Brandon Marshall, Shannon Sharpe i Skipara gledaju NBA košarku

morao sam pauzirati video preko nego što je Skipara uzeo reč. Njega kad počnem da gledam ne mogu da se zaustavim, a evo me hanuma zove da ručamo pa da idemo na Štrand. :sad: Ali večeras bindžujem Skiparu dok se boje ne rastope.

Posted

Zapravo bi bilo iznenadjenje a morris ne uradi ovako nesto. Nemoj me molim te sa tim da ne bi rizikovao da se povredi, kao da nikad nisu postojali bruce boweni i zaze pachulie u ovoj ligi. braca moris su tacno takve dzukele.

Posted

voleo bih da vidim da ovako nesto proba jamesu johnsonu ali kao i vecina fake though guya niko ne sme ni da pridje njemu.

Posted

sto bi neko hteo da povredi jame johnsona? 

• Haha 2
Posted
9 minutes ago, Joe D said:

Zapravo bi bilo iznenadjenje a morris ne uradi ovako nesto. Nemoj me molim te sa tim da ne bi rizikovao da se povredi, kao da nikad nisu postojali bruce boweni i zaze pachulie u ovoj ligi. braca moris su tacno takve dzukele.

nemoj pričati svašta. ovo što je sad uradio taj Morris je najbolji način da povredi sebe, a ne drugog.

Zazara kad je hteo nekog da sjebe nije mu stajao na stopalo nego je svoje stopalo podmetao da ovaj stane na njega.

Posted

Ekipa Klipersa izgleda kao gomila besnih kerova, izuzev Zupca i Kawhija, eventualno još nekoga. Pat Bev, Sweet Lu, Trez, Morris - teške džukele.

Lepo se na snimku sa bočne kamere vidi da je namerno produžio korak da bi zgazio Luku, nema tu slučajnosti. Čak ni ne verujem da je hteo da ga povredi, već da je samo hteo da provocira, što je verbalno radio tokom cele utakmice, po Lukinim rečima sa konferencije.

Posted (edited)
39 minutes ago, omiljeni said:

nemoj pričati svašta. ovo što je sad uradio taj Morris je najbolji način da povredi sebe, a ne drugog.

Zazara kad je hteo nekog da sjebe nije mu stajao na stopalo nego je svoje stopalo podmetao da ovaj stane na njega.

Brate jel realno da ne možeš da skspiraš razliku između toga da zgaziš nekoga namerno i da slučajno doskočiš na nečiju nogu nespreman 

Jako je bezveze učitavati nekom da hoće nekog namerno da povredi ali da mi kažu daj 3 imena u NBA koja bi to uradili ovaj bi bio jedno sigurno

Edited by theanswer
  • +1 5
Posted

Ne pratim njegovu karijeru godinama vec, ali kontam zicer za Filu?

Posted
15 minutes ago, Mos said:

Ne pratim njegovu karijeru godinama vec, ali kontam zicer za Filu?

Covek je bio u Portlandu tokom Brendon Roj/Greg Oden ere, a sad dve godine kuburi sa povredjenim Oladipom, i sad ovaj PO bez all-star Sabonisa. Ne mislim da je los trener, ali jeboteleb ala nema srece. 

Posted

moze se prosipati kofa govana po Maloneu i tome kako je los trener, ali da bi dobili Jokic je igrao 43 minuta, Murray 41 ipo i Grant 40. uz to je Grant uspeo da volsebno upropasti par napada i opet bude treci najbolji igrac Nuggetsa. 

Plumlee, Morris i Graig su toliko losi da ne bi igrali ni u ABA ligi, kamoli NBA playoffs. Millsap je gotov. onda jos dodas odbranu koju igra MPJ i cudis se kako je Denver izvukao 2 tekme. bukvalno je mucno bilo gledati Morrisa i Plumleeja nocas... podsetili su nas na proslu sezonu i kako su u 5 min unistavali tekme... aj Plumlee, ali Morris koji je imao solidne prve dve tekme, qq

covek na raspolaganju bukvalno ima 1 legit superstara od kojeg jebena pickica od Goberta ima bolji tretman kod sudija, 1 superstara u nastajanju, 1 border line startera, klinca od 22 godine koji je triple minus na jednoj strani terena i ostatak tima koji bi grejao klupu u Borcu iz Cacka.

jedina sansa Nuggetsa je da Murray, Jokic, Grant mogu da guraju 40+ min, da sakriju MPJa u odbrani, PJ Doziera u napadu i dobiju 30+min od obojice ili da se nekim cudom Garris vrati i bude spreman... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...