freakns Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 6 hours ago, Have_Fun said: Svaka cast Jokicu i Mareju i PJ Dozieru klinac je odigrao perfektnih 20 minuta a da je jednom sutnuo na kos. bukvalno njegovo uvodjenje i Jokicev izlazak na pick Mitchelu su resili utakmicu. i napadacki arsenal Royce O'Neala 2
omiljeni Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 šta čovek na +30 može da uradi korisno za tim, osim da povredi nekoga?
Milošica Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 (edited) 31 minutes ago, omiljeni said: šta čovek na +30 može da uradi korisno za tim, osim da povredi nekoga? Pa to.Gde ćeš korisnije od toga... Edited August 26, 2020 by Milošica
spaceploitator Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 i dalje mislim da su se zakopali sa njegovim max ugovorom ali rispekt ver rispekt iz dju
goofs Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 svi i dalje to mislimo, ali je za ovaj PO stvarno izdigao svoju igru, ako ce nadalje to da mu bude standard onda taj ugovor odjednom nije toliko los
omiljeni Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 brt ja imam slabe gležnjeve, iskrenuo sam ih milion puta do sada. nekad se to desi bez kontakta, nekad sa kontaktom ali nikad mi se to nije desilo kad meni neko stane na stopalo, nego kad se desi suprotno: kad ja stanem na nečije stopalo. ovde je 150 veću šansu za povredu imao taj Morris nego Dončić. ko tvrdi da je on namerno rizikovao svoje ligamente da bi postigao baš ništa u +30 utakmici, taj ili nema pojma o sportu ili je, što bi reko blic, kučkica bela ili je neko poput bratića mixxera koji loži ljude na internetu i budži impressions na tvići. 1 1
Fakundo Sava Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 2 minutes ago, omiljeni said: kad ja stanem na nečije stopalo nije isto kad slučajno staneš i kad zgaziš.možda nije išao da ga povredi (nadam se) ali da iziritira sigurno
omiljeni Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 par situacija bez kontekta i sve ostalo kad stanu na nečiju nogu. 0 situacija kad neko stane na njihovo stopalo 1 minute ago, Fakundo Sava said: nije isto kad slučajno staneš i kad zgaziš.možda nije išao da ga povredi (nadam se) ali da iziritira sigurno ma išao je da mu ne kažem šta. nemoj me zajebavati bre ušli svi u autopilot mode da otaljaju utakmicu do kraja, pada koncentracija i desilo se ovo. srećom Morris nije povređen, a Dončiću se ništa nije moglo ni desiti. nba sekciji srpskog interneta niko ne može zabraniti da kmeči, ali ne bi bilo loše da radi to između svoja 4 zida.
James Marshall Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Samo ti meni reci bi ili isto pričao da je bilo obrnuto, da je bič es vajt boj nagazio superiornog brata
omiljeni Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Lukica, da je stao ovako na nečiju nogu, bi fasovao grade 3 sprain i pauzirao bi 4 meseca. Ima gležnjeve kano da sam ga ja sočinio. 1
napadaj Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 (edited) Ne bi Markus Edited August 26, 2020 by napadaj 2
Recommended Posts