Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Jebeni plačipičkasti floper

Debeli 21 poen :lolol:

Posted (edited)
4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Mozda je uporediva ona tekma kada je postavio rekord za najbrzi tripl dabl...ali poenterski ova cetvrtina veceras je pobednik definitivno

Ma kakvi, igra perfektno na obe strane terena i vuce ovu tuznu grupu gradjana.

sta radi jebeni plamli jebote. trejdujte ga za stimca u picku materinu. 

Edited by Joe D
Posted

jebote koliko je glup plamli, svaki put, ali svaki put je glup ko kurac.

Posted

Grupa građana. Niko nije doneo 2 dobre odluke zaredom od početka utakmice osim Jokića u Denveru. Smešno koliko jadno izgledaju. Melounov pečat kako igraju bez superstara. Ne bi imali 15 pobeda kad bi Jokića zamenio solidnim igračem 

Posted

ne znam da li ce melon do kraja ugovora shvatiti da ne moze da ima i jokica i jamala van igre. 

Posted
4 minutes ago, precog said:

jebote koliko je glup plamli, svaki put, ali svaki put je glup ko kurac.

mene vise blam da ovo pisem iznova i iznova...Dzamal forsira neke suteve ne bi li se potvrdio kao lider, Moris uzima ove duge dvojke koje su najneefikasniji sutevi koje neko moze da uzme...ako se neko ne prikljuci Jokicu ovo ce opet da bude bambergovanje 

Posted
Just now, napadaj said:

Prokleti Klarkson

ali ono kad znas da ce zavrsiti svaki napad kada lopta dodje do njega...znas da kod njega asistencija ne postoji u glavi kao opcija...i opet dopustis da te puni iznova i iznova evo vec peta utakmica

Posted

Ovakve brojke ko što ima Klarkson, pa i Mičel, pa recimo Niang jer ga čuva MPJ mogu da imaju samo u ovoj seriji od svih plejof timova iz obe konferencije, to potpisujem. 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, 1n54jd3r said:

ali ono kad znas da ce zavrsiti svaki napad kada lopta dodje do njega...znas da kod njega asistencija ne postoji u glavi kao opcija...i opet dopustis da te puni iznova i iznova evo vec peta utakmica

ne kapiram koji ce im kurac gomila ovih nesretnika koji ne umeju nista poput krejga, plamlija. a plus loze da ce biti neki kurac od bol bola.

Posted
3 minutes ago, precog said:

a plus loze da ce biti neki kurac od bol bola.

Pa ishajpovan je u onim pripremnim utakmicama u bubble-u. Ima neke kvalitete, mislim da Denverovoj rotaciji i filozofiji nisu neophodni. Tako da bih ga ubacio u neki trade paket jer neku vrednost trenutno ima.

Posted
Just now, 1n54jd3r said:

Pa ishajpovan je u onim pripremnim utakmicama u bubble-u. Ima neke kvalitete, mislim da Denverovoj rotaciji i filozofiji nisu neophodni. Tako da bih ga ubacio u neki trade paket jer neku vrednost trenutno ima.

fizicki je limitiran, spor i slab. bice role player, u najboljem slucaju. trejdovao bih ga i ja ako ga iko hoce. pitanje je samo vremena kada ce ponovo da se povredi.

Posted
5 minutes ago, precog said:

fizicki je limitiran, spor i slab. bice role player, u najboljem slucaju. trejdovao bih ga i ja ako ga iko hoce. pitanje je samo vremena kada ce ponovo da se povredi.

Čovek je 7'2", za tu visinu je dovoljno brz. Ali od njega ako nešto bude, možda 2-3 godine kasnije, tek je odigrao prve minute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...