Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

ako cemo tako da se igramo, denveru bi bilo mnogo pametnije da trejduju somborsku prevaru za embida nego marija za simonsa imho

Posted

Najbolje što su otpustili trenera umesto da razapnu Eltona Branda. Šta im čovek uradi sa davanjem ugovora Harrisu i trejdom za Dzimija. 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, fancy claps said:

ako cemo tako da se igramo, denveru bi bilo mnogo pametnije da trejduju somborsku prevaru za embida nego marija za simonsa imho

Malone-ov vlažni san :D

Posted
5 minutes ago, fancy claps said:

ako ce da zadrzavaju melona na mestu trenera, apsolutno. mada on i dalje nece biti dobar trener, tako da dzaba im ta rabota. 

• +1 1
Posted
10 minutes ago, James Marshall said:

Nije da mi ih je nešto žao ali realno im je voz prošao kladeći se na pogrešne konje

silver im je sutnuo gm-a i postavili su collangelove i od tada pocinje raspad.

Posted
30 minutes ago, goofs said:

da se svi sutiramo u dupe od srece ako bi se to desilo

mada ima rezona u clanku zasto bi marej legao fili. s tim sto je nadrealno u kakvim govnima je fila, 4 igraca ce im dogodine izjesti ceo salary cap, od toga dva su da se prekrstis dobrano.

pa ne znam bas. mnogo je tesko igrati bez lid garda. bez igraca koji moze da sutne iz driblinga.

kao gikovi se loze na simonsa na sortrolu i statijaznam, al ono, to ima prilicno velike sanse da ne lici ni na sta, s melounom ili bez njega. simons jeste odlican timski branic, ali ono nije da ce da zakljuca protivnicko krilo.

da sam navijac denvera ne bih se sutirao u dupe.

Posted

ali realno, ovo je babl, pitanje je da li je ista ovde stvarno, poludeli procenti, poludeli igraci, nenormalni uslovi, da sam gm ne bih iz ovoga izvlacio nikakve presudne zakljucke. valja biti strpljiv i pruziti jos jednu sansu nadamo se zdravom timu i melonu da pokazu sta su naucili i kolko su sazreli.

Posted

Samo sto ce i sledeca sezona verovatno biti u bablu, tako da...

Posted
4 hours ago, omiljeni said:

Ovo što vi računate i trejdove pod tu privlačnost big marketa je dosta upitno. Ako bi konstantno postojala lista igrača koji žele u Lakerse, zašto onda oni daju 3 first round picka i 3 mlada igrača za AD? Zašto samo ne dočekaju da postane FA? Do tad prekrate vreme za nekim drugim igrčem sa tog spiska.

Pa koliko bi Lebron imao godina da su čekali FA? Naravno da im se žuri

Posted

Dzamal i Bol Bol u paketu (uz mozda neki buduci pick) bi mogli da budu dovoljni da se dobije all star kalibar igraca...ako izuzmemo Dzru Holideja koga nisu uspeli da dovedu, Simons se najbolje uklapa uz Jokica

Posted
1 hour ago, Mos said:

Simmons bi imao smisla

Jery zato sto im treba jos manje suta?

kapiram da se dize timska i 1na1 odbrana, al da li se ukupno dize plafon? Jos vise ce moci odbrane da im skupljaju, plus se odrices pnra mareja i jokica, najefikasnije napadacke postavke kojom si tolko utakmica resio.

Posted (edited)

ne kontam ovu logiku oko simmonsa uz jokica. ne treba im jos jedan ne-suter i ball-handler nego upravo suprotno. a on nije jedini klasni defanzivac kojeg bi mogli dovesti.

Edited by 189-
Posted
1 minute ago, Time Crisis said:

Pa koliko bi Lebron imao godina da su čekali FA? Naravno da im se žuri

nisi me dobro shvatio. u tom svetu iz vašeg narativa Lebron je odavno postao Laker. Umesto u Miami potpisao za Lakerse, Kobe i on osvojili zajedno 7-8 titula. Golden State nikad nisu postali šampioni, Curry je, kao i mali milion Warriorsa pre njega, napustio tim. I otišao u Lakerse, naravno. Koji su prošlo leto potpisali i Leonarda, a te pickove što su dali za AD su sačuvali i daće ih za Ziona. AD dolazi kao free agent ovog leta. :fantom:

btw sočinio sam bolju mrdalicu od Ringerove

JIHqIud.gif

Posted

Kakva je ovo mrdalica, nema Siona

Posted
31 minutes ago, spaceploitator said:

Jery zato sto im treba jos manje suta?

kapiram da se dize timska i 1na1 odbrana, al da li se ukupno dize plafon? Jos vise ce moci odbrane da im skupljaju, plus se odrices pnra mareja i jokica, najefikasnije napadacke postavke kojom si tolko utakmica resio.

Ima u clanku onom, bas lepo pise, Dalas je 3 ili 4 puta bio najbolja napadacka ekipa NBA, ali titulu su uzeli kad su bili 8mi po napadu, ali 8mi i po odbrani. Tako da malo zrtvujes vrlo potentan napad zarad bolje odbrane. Izmisljace debeli koseve opet, to je mnogo manji problem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...