Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Kaže Đorđević da mu se ne sviđa kako Meloun vodi tim

• +1 1
Posted

da, licimuri crnci aka pravi rasisti. ovamo traze da ih policija ne ubija po ulicama a na kosarkaskom terenu provociraju belce, vredjaju ih i daju im koseve.

Posted

Ne dao mu bog da posle karijere zakači neku ESPN/TNT/Ringer gažu, ima samo da viče "Such amazing, winning bigly!" :D

Posted
5 hours ago, zorglub said:

Kakvo je uživanje gledati Kawhija, na kratko košarka ponovo ima smisla.

E jebiga ako kiborg vraca smisao kosarci.

Doc se konacno setio da stavi Shameta umesto mrtvog Reggiea. Nego, da li je moguce da su Luku s distorzijom zgloba vratili na teren samo da bi uhvatio triple double?!

Posted

A što je kiborg, zato što se ne krevelji poslije svakog koša, ne udara se u grudi, ne cijepa dres, ne plazi se protivniku i ne trashtalkuje? Mene nervira ona sva priča o loži, otezanju potpisa, stricu, odlasku, te vanterenske stvari ali na terenu lik je uživancija za gledati, plus muda do poda, a ladan ko špricer.

Posted

Tako mi izgleda na terenu, nema veze s njegovom licnoscu. Kad vidis Luku, jasno ti je da je natural, Kawhi to nije iako je top tri igrac.

Posted

Pa ne znam, možda po tom bodi lengvidžu, sa druge strane, ono, lik je izvajan, kao da su ga pravili za košarkaša, Luka meni djeluje malo nezgrapno, onako, na keca, dok ne vidiš šta radi. Ali Kavaj, meni je onaj buzzer beater protiv Filadelfije esencija košarke. O sličnim potezima od strane recimo Džordana su pravili dokumentarce (ono protiv Klivlenda), ali kapiram da ovaj jednostavno nije ta vrsta face.

Posted
1 hour ago, fancy claps said:

da, licimuri crnci aka pravi rasisti. ovamo traze da ih policija ne ubija po ulicama a na kosarkaskom terenu provociraju belce, vredjaju ih i daju im koseve.

Ne učitavaj tako.

Posted
21 minutes ago, J.R. Cash said:

Kad vidis Luku, jasno ti je da je natural, Kawhi to nije iako je top tri igrac.

:Jova:

Posted

Dončić je iritantan klinjo. Kawhi je jedan od onih nekurčevitih crnaca tipa Tim Duncan, Morgan Freeman.

Posted
3 hours ago, J.R. Cash said:

E jebiga ako kiborg vraca smisao kosarci.

To sam samo ja. U vremenu kad bekovi bukvalno ne znaju šta da rade kad su sami na 4-5m, neko ko onako igra na poludistanci je dašak svežeg vazduha. Iako je ljudski smrad.

Opet, iz nekog razloga, ne volim ni LMA, ni DMDR iako su Sparsi #1 zauvek.

Posted

Mozda Denver nece osvojiti ring ove sezone ali ce navijaci Denvera zato dobiti suffering

Posted

Sasvim je normalno da ih jebe to sto ih white boy skoluje iz dana u dan.

Nema tu nista cudno.

Tek ce da ga lemaju, bolje da se Luka navikne na to.

Posted

Cini se da je previse tekmi prve runde manje vise reseno do poluvremena...Majami dominira Indijanu krvnicki

Posted
8 hours ago, Djuro said:

Sasvim je normalno da ih jebe to sto ih white boy skoluje iz dana u dan.

Nema tu nista cudno.

Tek ce da ga lemaju, bolje da se Luka navikne na to.

Samo neka ga zaobidju povrede i nema sumnje da ce Luka brutalno dominirati tokom narednih 10-15 godina.

Inace red je da jos jedan white boy bude naj kul igrac lige, prethodni je bio previse lud, ali je ipak ostavio trag :wub:

cmbabpG.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...