Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

jebate iskriviće ih ovi :sad:

a ja bio ubeđen da uzima denver u 5, kad su javili da se conley porađa reko biće to lagano u 4. :lolol:  boy, was i wrong

Posted

Bolje onog kadetskog šampiona da su uzeli...

Posted

Ako Malone ostane posle ovog debakla, neće me više videti besane noći

Posted

Da nemaš za Granta akciju osim da ćoškari i čeka neke frljoke kad sve propadne, pa jbt..

Posted

sto je najgore, odbrana im nije uoptse losiji deo igre. finch mu je osavio najbolji napad u ligi, i od tad melon nije bukvalno nista uradio. 

Posted

Vrhunac Malounovog prilagodjavanja - Vlada Vukoicic odbrana, sta da se bakcemo sa odbranom p&r, preuzimaj sve od prve sekunde.

Juta deluje kao ekipa koja je procitala protivnika kao knjigu, bukvalno deluje kao da ovi nemaju vise nista da ponude na obe strane parketa, Snajder solidan

Posted

izgleda answer bio u pravu ovo je najveci missmatch medju trenerima.

Posted

ovo je tek treca serija u kojoj je melon zestoko autkoucovan, sad je samo najvidljivije jer je protivnik ozbiljna ekipa. treneri rastu i napreduju kao i igraci, ajde da vidimo kako melon podnosi poraz i kakve ce pouke izvuci.

Posted

Ovo izgleda kao da je toliki igracki missmatch u pitanju, da tesko moze biti promenjen odnos snaga prilagodjavanjem. Naravno, samo tako izgleda zbog Melouna na klupi.

Posted

jamal murray = kanadski nemanja nedovic

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Mos said:

Ovo im je radio Hjuston sa Kapelom 2 sezone

lol vido sam ovaj tejk kod onog denverovog blog boia. kao ja i dalje mislim da je jokic dobar defanzivac, samo jbga juta se pretvorila u hjuston. nismo imali srece sto smo u pmejofu naleteli na tim koji igra pikenrol i ima odlicnog beka i centra rim ranera. bamer!

Posted

Mozda je jeres zapitati se, ali koliko vremena treba dati Dzamalu da se dokaze? Max ugovor ima da bi zablistao u svakoj 4-5 tekmi a u pola preostalih ukanali ekipu.

• +1 1
Posted

Ne vredi, jutanci se opustili, sve im ide od ruke, mineri se vec predali. Bostan da ide da trenira neku ABA ekipu i prepusti denver nekom drugom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...