Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Joe D said:

Denver je bolje sutirao trojke u prvom mecu neo Juta sinc, i opet je jedva izvukao pobedu. Evidentno ko je bolja ekipa ovde. A pre svega, za klasu bolji trener.

Denver cak u oba meca ima bolji procenat suta za 3 (sto tesko da je odrzivo) a malo je falilo da bude 0:2. Juta je najbolji trojkaski tim, 7 ili 8 igraca im sutira catch&shoot trojke preko 40%, a Denver je jedan od najslabijih timova sto se tice odbrane suta s perimetra, dakle kec na 10. Ne verujem da ce za kratko vreme odbranu dovoljno popraviti, a napad nema dovoljno ni suta ni kreacije. Jedino da se pokusa sa nekom Hardenovskom/Doncicevskom potrosnjom Jokica ali sumnjam da on ima snage da na svaka dva dana to radi...

Posted

- Can Kawhi guard Luka? yes or no?

- yes!

- then he should... 

Posted
4 hours ago, spaceploitator said:

Denver cak u oba meca ima bolji procenat suta za 3 (sto tesko da je odrzivo) a malo je falilo da bude 0:2. Juta je najbolji trojkaski tim, 7 ili 8 igraca im sutira catch&shoot trojke preko 40%, a Denver je jedan od najslabijih timova sto se tice odbrane suta s perimetra, dakle kec na 10. Ne verujem da ce za kratko vreme odbranu dovoljno popraviti, a napad nema dovoljno ni suta ni kreacije. Jedino da se pokusa sa nekom Hardenovskom/Doncicevskom potrosnjom Jokica ali sumnjam da on ima snage da na svaka dva dana to radi...

Vara procenat suta za tri na kraju utakmice. Juta je tukla 1/11 u garbage timeu. U trecoj su prelomili utakmicu bombardovanjem s trojke, ubacili su 9 od 12.

• +1 2
Posted

Jesu, sve je tacno, ali treba dodati i da je od tih 9 bar 7 bilo otvoreno. Secam se jedne koju je Micel isilovao preko ruke i nijedna druga mi ne pada na pamet da je contested.

Posted (edited)

meni se cini da je pobednik drugog para dalas veliki favorit ko god da dobije seriju denver-juta

u onom drugom delu kostura zapada pak svasta moze biti i ne vidim izrazitog favorita

a generalno su dobri parovi za prvi krug u obe konferencije, jedino bruklin ocekivano nije ni priblizno ravnopravan

Edited by pbg12345
Posted

moze bilo ko da nisu lakersi, sto se mene tice. 

Posted (edited)
31 minutes ago, Joe D said:

moze bilo ko samo da nije lerbron sto se mene tice. 

+1

Edited by 189-
Posted

navijao bih za 12 hardena protiv lakersa, cak i da nije tu lebron.

Posted

Miliji su mi i odvratni Lejkersi od njega.

Posted

Ako ne moze Jokara onda neka bude Mark Kjuban i Luka

Posted

Ovi slovenacki srbi dominiraju u plej of-u.

Posted

Jbt, ne da je Nunn ispao iz prvih pet, nego ga nema uopste u rotaciji vec 2 meca

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Propustih sve od plejofa sem prve den-uta. Uhvatio nocas fila boston...fila mnogo glupo igra na embida, nepotrebno, lose pozicije, losa dodavanja. No to je dobro jer ce biti laksi posao bostonu.

Ajmo OKC!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...