Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Jbt, Jokic i MPJ, ostatak prve petorke nema 10 poena

Posted

Ovi kao da bcaju tenisku lopticu u olimpijski bazen, sve , ali jebeno sve ulazi...

Posted

Osim kada iz otvorenog šuta iz ugla pogode zid table. Denver se ne trudi baš da smanji procenat ubačenih šuteva.

Posted

Bice ovde jos borbe...zainatice se grumenje

Posted (edited)

Juta je pre svega skoncentrisana. Ovaj pas Micela kod udvajanja, pas u cosak po dijagonali, gde Gober dobro stavlja blok da Jokic ne moze da blokira sut, npr. Izgleda rutinski, ali to pravi razliku. 

Edited by pacey defender
Posted

Frizider da bace upao bi kroz obruc

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Jeste se odbrana Denvera vratila na fabrička podešavanja ali Juta igra sjajno. 

Posted
3 minutes ago, theanswer said:

Jeste se odbrana Denvera vratila na fabrička podešavanja ali Juta igra sjajno. 

Igraju sjajno dobrim delom jer im nepostojeca odbrana Denvera to dozvoljava. Jokic nikada nije bio defanzivno ni prosek ali je zatvarao na IQ, anticipaciju strane pomoci i timsku odbranu. Sada polako pocinje da lici u odbrani na Hardena. Cak se ni ne trudi da pokusa da zatvara ulaze bekova i makar im izmeni/oteza sut. Juta ubacuje gotovo svaki napad, Denveru se tima oduzme igra u tranziciji, moraju da igraju na postavljenu odbranu. A nisu se potrudili da napadnu nekom novom varijacijom, sve se svodi na Jokic/Marej pnr, pnp i urucenje. MPJ se cesto zaobilazi u napadu, poprilicno je neiskoriscen njegov ofanzivni potencijal. A Dzamal ko Dzamal, nikada nece preskociti tu stepenicu da postane pravi all star, ostace toplo/hladno nekonstantan. Jos veci problem je sto i kada ga ne ide, forsirace i lose suteve iznova i iznova.

Najvise fali Milsap zapravo. On je davao koheziju kakvu takvu u odbrani. Jbg, krstenica ne prasta.

Posted

nisam gledao drugo poluvreme jer sam video kuda takmica ide, stoga mi je utisak sporedan: meni je tuzno sto denver i kad igra super ne moze nikog da blowoutuje, jer igraju sporo, ne igraju tranziciju, ne mogu nista da odbrane, nemaju zdrava automatizme, lako gube fokus itd.

Posted
6 minutes ago, fancy claps said:

nisam gledao drugo poluvreme jer sam video kuda takmica ide, stoga mi je utisak sporedan: meni je tuzno sto denver i kad igra super ne moze nikog da blowoutuje, jer igraju sporo, ne igraju tranziciju, ne mogu nista da odbrane, nemaju zdrava automatizme, lako gube fokus itd.

Jbg, kad im dva startera/Kreg i Milsap imaju skupa 5 poena i 4 skoka, skoro nevidljivi

Posted

Tuzno je bilo gledati ovo izdanje veceras ako si navijac Denvera. Ono sto jos vise brine jeste sto u obe utakmice odbrana u vecini napada ne postoji. Ne znam koja prilagodjavanja i promene moze Meloun da smisli do petka. Ako je taktika da Juta ne moze svaku utakmicu ubacivati otvorene suteve za tri u visokom procentu, onda bolje da ni ne izlaze na teren. Dodatno, odbrana pnr im je tragicna a i kod izolacija ne mogu Donovana da sacuvaju ni uzetom.

Posted (edited)

Jokic jeste Somborska prevara ali uopste ne vidim kako je on zasluzan za to sto su ih Mitchell,Ingles,Clarkson i Oneal izresetali spolja, hajde da su  ih  nabili iznutra ali ovde su ih ubili u pojam  sutem za tri poena   a tu su najazasluzniji igraci spoljne linije  koji kasne sa rotacijama ,  ovi su pogodili davdeset trojki. Dobice Denver sledecu utakmicu, uveren sam , ovo ce da se resi u sedam utakmica, pola pola su sanse za prolaz u drugu rundu plej of-a.

Edited by Micko8
Posted

Q2, 6:55 do kraja...

Bobi 8/10, Kawhi 4/10 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...