theanswer Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Kako je Kvin Kuk ubio momentum™ Lejkersa. Odlicna utakmica.
Ivo Petović Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 Ovo je ličilo na plejof, makar u 4/4. Lebron je izgubio pola koraka, čini mi se. Zajebani su LAC, u plejofu sa ovakvom odbranom, ne znam ko ih može dobiti.
freakns Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 kaki crni Lebron i Kawhi... sweet Lou je mega car
Ivo Petović Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 10 minutes ago, freakns said: kaki crni Lebron i Kawhi... sweet Lou je mega car +1
Have_Fun Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Auuuuuuuuuu sta je VanVleet pocinio Pelikanima Unakazio ih
kralj Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Pelikanse su i sudije izmasakrirale. Nisam gledao statse, ali masu nekih glupih faulova su im svirali. Sve očekuješ da će da promene kriterijum i vrate malo tuču u NBA, a ovo sve gore i gore. Super su tim Pelikani. U vrhu za praćenje.
ducca Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 4 hours ago, Have_Fun said: Auuuuuuuuuu sta je VanVleet pocinio Pelikanima Unakazio ih FVV i Siakam od Finalsa se pretvoriše u zveri i ne nameravaju da se zaustave
bradilko Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 2 hours ago, kralj said: Pelikanse su i sudije izmasakrirale. Nisam gledao statse, ali masu nekih glupih faulova su im svirali. Sve očekuješ da će da promene kriterijum i vrate malo tuču u NBA, a ovo sve gore i gore. Super su tim Pelikani. U vrhu za praćenje. +1 gledao sam ih sinoc i zabavni su
pbg12345 Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 istok: filadelfija boston milvoki bruklin toronto indijana cikago majami zapad: klipersi sakramento denver lejkersi dalas nju orleans juta gsw ------------- hjuston
1n54jd3r Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 ne znam sta vise bode oci...Sac u vrhu ili HarWes van PO
J.R. Cash Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 6 hours ago, bradilko said: +1 gledao sam ih sinoc i zabavni su -1 Makar dok se Zion ne vrati. Btw, finale Clippers - Sixers.
pbg12345 Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 (edited) @1n54jd3r ovo prvo je mozda maaalcice navijacki ali ovo drugo je 1 realnost za koju mi nije jasno zasto je ljudi ne vide meni ludo kad vidim da ih stavljaju cak i na prvo mesto zapada harden voleli ga ili ne jeste napadacki bog, ali to je to otprilike od njih njima je osatak rostera (pre)jadan a koliko god harden bio bog, ves jos vise "obecava" da ce ih zakopati, ima bar 5 ekipa na zapadu sa boljim udarnim dvojcem od njih jer to je valjda razlog zasto se toliko veruje u njih a sto harden bude igrao bolje, to ce ovaj da ih vise kanali u zelji da on bude u prvom planu msm, vestbruk i rivers... mogao bih se kladiti da ce zapravo najbolja bekovska podrska hardenu biti ovaj mucenik sto je otpao u kingsima pod kosem preterano ovise o kapeli koji opet ima obicaj da propusti solidan broj utakmica ocajno su slozena ekipa, matori su, pameti nemaju ega na tone raspasce se pre nove godine Edited October 23, 2019 by pbg12345
Recommended Posts