Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, fancy claps said:

al stvarno ne bi reko da je neki genije

:)

Posted

luka vec 4 izgubljene lopte a nije proslo ni 3 minuta utakmice.

Posted

misim da je zajebano za kliperse, i dobra stvar za denver ako igraju u narednoj rundi, to sto ne stvaraju otvorene/dobre suteve.

jbga, izgleda da je milvoki najbolji tim.

Posted (edited)

Pokradose sudije  Dallas .

'

Edited by Micko8
Posted

Nedopustivi propusti Mitchella i Luke u kriticnim trenucima. Prvi ne prenese loptu za osam sekundi bez ikakvog pritiska, a drugi se naduri na Setha sto mu nije dao loptu i ne uzme svog coveka u tranziciji pa 4 razlike postane 7. Grozna je bila ova poslednja utakmica, btw.

Embiid mora da se postuje ranije i blize kosu da bi dominirao u toj seriji onoliko koliko je u stanju. Predaleko se postuje i predugo mu je lopta u rukama, a to Boston lagano udvaja. Doduse, ne deluje da je najspremniji pa verovatno i to dosta utice.

Posted

Meni je suprotan utisak. Kako je moguće da dva puta u bitnim momentima zaobilaze Luku. Meni je to neoprostivo. 

Posted

kakv je bio boban?

vidim da je igrao 13 min, bilo je prilicno ocigledno da ce biti deo rotacije u po

verovatno je on to iznenadjenje trenera, za koje se neko ovde pitao sta ce biti :D

Posted

Ovo što Luka radi je nestvarno.

Nagledao sam se i Dražena i Kukoča, ali oni ovo nisu bili nikad.

Nadam se(i strepim) da njegovo telo može da izdrži standarde koje postavlja.

Sent from fav toy

• +1 1
Posted

Mnogo je lepše kad ide ispod koša i svojom mid-tempo igrom izbacuje čuvare, polaže pored njih, asistira igračima koju su napolju i uopšte pokazuje kakav je genije drugim potezima, nego kad baca step-back trojke.

Posted
Mnogo je lepše kad ide ispod koša i svojom mid-tempo igrom izbacuje čuvare, polaže pored njih, asistira igračima koju su napolju i uopšte pokazuje kakav je genije drugim potezima, nego kad baca step-back trojke.
I meni

Pri tome, to uopšte ne izgleda senzacionalno atraktivno, sve izgleda lagano. Blista.

Sent from fav toy

Posted

Taj step back 3 je potez koji ga stavlja na sledeći nivo. Da nema to ne bi mu ni taj drugi deo bio toliko učinkovit. Onaj napad pred kraj kad je završio uz kontakt sa Lenardom.. A sećam se priča evropljanin soft, neatletičan za ligu. 

Sramotno isključenje Porzingisa na toliko nivoa. I katastrofalne odluke Karija i Hardaveja. Hardavej pogotovo ima nerezonske poteze. Kada igrači poput njega i Klarksona krenu da siluju toliko to baš mučno deluje. Sa pravom se ljutio Dončić. Ok, nije izašao na šut ali uđi u njegovu glavu. Giljaš ko konj, igraš faktički sam i onda kad dođeš u neku šansu pred kraj meča ova dva idiota naprave dva poteza kao da je treći minut utakmice. 

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

kakv je bio boban?

vidim da je igrao 13 min, bilo je prilicno ocigledno da ce biti deo rotacije u po

verovatno je on to iznenadjenje trenera, za koje se neko ovde pitao sta ce biti :D

Evo drugar mu se zahvaljuje na 25k na kladži jer mu je trebao PG over. Par puta je izgledao loše u toj odbrani pnr da se ovaj prošeta do koša. Verovatno ne bi igrao taj drugi stint da KP nije isključen. Mislim, tebi kad igra Bobi on mora da igra sa Lukom i da čitav napad bude usmeren na to, tako od njega najviše dobiješ. A to da Hardavej uzima duge dvojke i trojke iz tog pika, uopšte ne vidim što Bobi onda igra. 

Posted

Luka se zajebav'o sa najboljom NBA ekipom. Ubio ih je.

E moj Vlade (koji je, btw, jos uvek "ubedjen" da ce onaj pajac biti vrhunski igrac)... 

Posted

Begli nije pajac i uopšte nije isključeno da će biti top igrač, ali nije Luka. Ne mora se ići iz krajnosti u krajnost

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...