November 10, 20195 yr Ova Minesota nekim akcijama bas iznenadi... Backdoor, asistencije iza ledja, fin protok lopte u par napada itd.. a onda vidis i neke zajebe da ne poverujes da se mogu desiti NBA igracima. I sad ova zavrsnica poluvremena... dopustili su protivniku da napravi kontru, nakon sto su Nuggetsi ubacivali loptu u igru sa svoje polovine terena. Pa onda Wiggins izvlaci Jokica za 1 na 1 u prosipa mu trojku u lice.. ali za nekih 2.5sec do kraja poluvremena, niko ne izlazi na Bartona koji prelazi na polje protivnika lagano, dize se na sut i pogadja trojku u poslednjoj sekundi.
November 10, 20195 yr Kad budu konacno dozvolili MPJ-u da puca vise, nece ispustati loptu iz ruke. Mnogo dobru pracku ima.
November 10, 20195 yr Denver pokušava da vrati Minesotu u igru, al se ovi ne daju Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
November 10, 20195 yr Fora bi bila da Denver ostane na 90 I pobediSent from my Mi A3 using TapatalkIpak neSent from my Mi A3 using Tapatalk
November 10, 20195 yr Bolje da sam gledao takmičenje u heklanju...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk