theanswer Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Jbt svi šutiraju ko ludi u ovom bablu. Da me jebeš ako znam zašto čuvaš dva tajmauta na 20sek do kraja a vodiš 3 razlike i izgubiš loptu na fantomski backcourt violation. Karma debilu. Edited August 2, 2020 by theanswer
napadaj Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Šta je s ovim sudijama? Edit: šta li je tek sa Nurkićem [emoji1787][emoji1787]
theanswer Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) 17 minutes ago, napadaj said: Šta je s ovim sudijama? Edit: šta li je tek sa Nurkićem Kaže JVG bacio je loptu ko Fauči na otvaranju MLB sezone Ja ne mogu ove nerezonske šuteve Foxa. I kad ubaci 39p, džaba mi je to sve. Mora ta lopta da promeni vlasnika u napadu bar jednom pa onda uzmi šut preko ruke nije problem, neverovatno koja banda je Sakramento Edited August 2, 2020 by theanswer
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 52 minutes ago, theanswer said: A Spursi dobri za sad protiv Memfisa. Ako se obe ove utakmice završe kao što su sad biće ludilo. Još kad bi mučeni Kingsi dobili Muceni se ponovo muce, i ne mogu nijedan napad da odbrane... Katastrofa su defanzivna ekipa.
napadaj Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Ma aj to na kraju, ali nema šanse da je Stots nacrtao akciju za 2, niti da je Lilard to hteo, samo mu je poslao pas da prosledi loptu nekome na liniji, a ovaj položio [emoji1]
theanswer Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Neverovatno koliko je glupa ekipa kolektivno Sakramento. Hahahah kad dozvoliš Fulcu 3/3 za 2 od svih ljudi onda i zaslužuješ ovakav user na kraju. Edited August 2, 2020 by theanswer
ZSNj Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Zasto pogadjaju drugo bacanje.. sad derozan, ranije msm hejvord
precog Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 kingsi bolje sad da predaju dok je jos 20 poena razlike.
theanswer Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Video sam dovoljno Edited August 2, 2020 by theanswer
1n54jd3r Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 6 minutes ago, theanswer said: Video sam dovoljno negledljivo...banda...razbijena
Бруклинский Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 (edited) Houston mi je mnogo gotivan, narocito u ovakvim uslovima kada nema domaceg terena, mogu svima da pomrse racune, sad je to na svojoj kozi osetio i Milwaukee. Giannis koliko god da je fizicki impresivan, suterski je previse limitiran, plus cim dodje do neizvesne zavrsnice, on pocne da donosi pogresne odluke, tako je bilo i sada. Harden je inace najjaci, taman kad je u jednoj situaciji ozbiljno odigrao odbranu, odmah je nakon toga sutnuo preko ruke skoro s pola terena i naravno promasio Westbrook ako ovako nastavi onda definitivno mislim da imaju solidne sanse da osvoje ovu letnju ligu, a ove njegove nove One Take mango dzordanke su mi prelepe. Edited August 3, 2020 by Бруклинский
Sandens Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 bice mucno gledati sudijski lovefest prema doncicu narednih 10 godina. faulove koje njemu poklanjaju nisu dobijali ni lebron ni harden. 2
Recommended Posts