Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Koliko je jaka defanzivno ova startna  petorka Klipersa

Posted

Klipersi rešili na vreme pa može da se gledaju Siksersi neometano

Posted
On 27.7.2020. at 23:00, iDemo said:

Bjelica & Bogdanovic kosijaneri...

:-)

i to u patikama

• +1 1
Posted

Miami je bio odlican jos od pocetka sezone, drago mi je da su nastavili u istom fazonu, Butler je car, ali mi je tamo najgotivniji Tyler Herro :wub:

Toronto i dalje gazi, ne treba njima Kawhi, ionako im je Drake doneo titulu, a sad je Lowry Education Reform sam pobedio banana zute jezerase.

Posted

Zna li neko status povredjenih igraca Denvera...ima li bilo kakvih informacija kad se ocekuje njihov povratak u takmicarski pogon?

Posted

Pogledajte prva 2 napada sa klipa, znači nema preuzimanja kad mali igrač da blok na Anunobiju. Blago iskakanje dok se OG ne vrati i ako neko mora da se ostavi sam onda nek te pobedi neko drugi. Dok mučeni Kingsi ostavljaju Bjelicu na ostrvu protiv Derozana 5 napada zaredom. 

Posted

Ima li kakav klip odbrane Denvera od sinoć, i ono je bilo za udžbenike

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Pogledajte prva 2 napada sa klipa, znači nema preuzimanja kad mali igrač da blok na Anunobiju. Blago iskakanje dok se OG ne vrati i ako neko mora da se ostavi sam onda nek te pobedi neko drugi. Dok mučeni Kingsi ostavljaju Bjelicu na ostrvu protiv Derozana 5 napada zaredom. 

2 hours ago, napadaj said:

ja na ovom klipu vidim dve trojke koje su lejkersi promasili ali koje su realno mogle da udju i to ne bi bilo nikakvo iznenadjenje (0.53 i 1.16 na snimku). svaka cast, ali nije ovo sa snimka bas fortress. 

Posted

Boston sabija protiv Portlanda...Portland ne moze bazen da pogodi

Posted

A Spursi dobri za sad protiv Memfisa. Ako se obe ove utakmice završe kao što su sad biće ludilo. Još kad bi mučeni Kingsi dobili 

Posted

Možda Boston da prestane da ide ispod na pnr Lilarda i Mekkoluma?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...