Have_Fun Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Igrace sledecu Hamstring inj. Nema ni Bartona, ni Mareja (kasnio u balonce) Edited August 1, 2020 by Have_Fun
Have_Fun Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 edit na onaj gornji post: mislio sam na Herisa da je kasnio u balonce
theanswer Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Suđenje je loše, sve sviraju od početka. Valjda se jasnije čuje.
1n54jd3r Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Cim stisnu Jokica u odbrani, Denverov napad se raspadne...
Amos Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Jebiga, tad ide pikenrol sa Marejem ili ludi Barton izvuce nesto iz bulje. Mada generalno je Denver loš, moraće svašta da menjaju ovu jesen.
1n54jd3r Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Boli staticnost ekipe kada se Jokic izvuce spolja i pokusa da kreira za druge...pa ne moze svaki napad urucivanje i pnr...mora neka kretnja, cut, backdoor pas
Zed Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Ovi debili iz Denvera su vazda svi povređeni, a nije se ništa igralo 4 meseca. I takvi da se bore za naslov.
precog Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 finu su rolu nasli i dragicu. potrajace im ovako bar jos nekoliko godina. fino ukomponovan tim. dobio bi ih denver da su imali bar jednog raspolozenog sutera da rastereti jokica koga su silovali cim pomisli da primi loptu, pogotovo u drugom poluvremenu.
Have_Fun Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 6 minutes ago, precog said: finu su rolu nasli i dragicu. potrajace im ovako bar jos nekoliko godina. fino ukomponovan tim. dobio bi ih denver da su imali bar jednog raspolozenog sutera da rastereti jokica koga su silovali cim pomisli da primi loptu, pogotovo u drugom poluvremenu. Da, bas su gotivna ekipa. Svaki igrac moze da iskoci u nekom momentu i odradi sta treba. Meni je Nunn tamo dopadljiv igrac. Gledam sad OKC-UTA CP3 je kao vino jbt. Odlicno igra. Spominju da je promenio dijetu i bas izgleda sveze. Ok, stoji i to da su imali odmor ovih meseci, ali on meni tako deluje cele ove sezone. Nece biti lako protiv OKC u plejofu.
Recommended Posts