Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

https://www.si.com/.amp-mavericks/nba/mavericks/news/steve-nash-dallas-mavs-force-of-nature-mark-cuban-feared-michael-jordan?__twitter_impression=true

On a side note related to ESPN’s “The Last Dance” docuseries that in terms of eyeballs continues to rule the sports world, Nash’s gives his insight into Michael Jordan and his career.

“He just had this charisma on top of all the gifts and skills and mentally, you know how great he is,” Nash said. “Playing against him, the one thing that I think he was unlike any other player I’ve played against is that there was a real fear playing against him.

"I’ve never seen the league be kinda fearful of a player or have that much reverence for a player.”

Posted
1 hour ago, Peter Fan said:

Ewing*, pa ni Robinson se nebi slozili, ali jeste bio dominantan.

slazem se,

* jedna anegodta - sreo sam ga dva puta uzivo, i to dok je bio pomocni trener u ORL. Bio je zajedno sa Dwight Howardom, koji je pored njega djelovao kao djetence. Tad se vec bio malo ugojio, tako de je bio covjek sa ubjedljivo najvecim gabaritima koje sam ikad vidio. Dlan i prsti vjerovatno dvostruko veci od prosjecnog odraslog covjeka. 

ja bih voleo da sam sreo "admirala" u naponu snage

da se uverim da li ona ruka uzivo izgleda kao na fotografijama :D

ona njegova nadlaktica, biceps, rame mi uvek delovala nadrealno

Posted

Jbt, sta Horry ucini Robinsonu na ovom klipu..kakvo ukucavanje.

Posted (edited)

Ako se ne varam oni su imali I pozitivan skor s Bulsima u regularnom delu tih godina (nije neki pokazatelj ali..)? 

Zapad je imao te jebene mecapove, za Rakete su najgori bili Soniksi. Kazu najveca sreca za njih nije bilo Dzordanovo povlacenje vec ispadanje Soniksa od Mutomba u prvom kolu '94. Tek su ih izbacili kad je dosao Barkli koji je redovno karao Kempa. 

Roketsi bi na Dzordanu I Pipenu imali Maksvela I mladog Orija, sto je zajebanije od bilo kakvog odgovora druge strane na Dreama. Jos kad se doda opak skakac Torp ili Kasel/Eli sa klupe... naredne godine I Dreksler. 

Bulsi u finalu zapravo nikad nisu imali pravi izazov na petici, mozda je Divac bio najjaci

Edited by dillinger
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Admiralu se baš useravao u život, a Pop nije udvajao, pa je mogao da radi šta je hteo:

ajde sto nemilosrdno trpa

nego sto je nemoguce prici njihovom kosu od ludaka! :hail:

Posted

Meni je još fascinantnije kako je ovoliki čovjek ovoliko mekan i elastičan kod ovih rolinga i skok-šuteva. Na momente ima kretnje kao neki bek. 

Posted
16 minutes ago, dillinger said:

Bulsi u finalu zapravo nikad nisu imali pravi izazov na petici, mozda je Divac bio najjaci

Greg Ostertag :-)

Posted
1 hour ago, Joe D said:

upravo je njih dvojicu legendarno ruzno karao u plejof duelima.

Fala na ispravci, ja se toga ne sjecam, Meni su iz tih finala ostali vise u sjecanju Horry i Sam Cassell. 

Inace jos jedna anegodata, ima na HOU aerodromu mali "shrine" posvecen Hakeemu: dres, lopta i patike. Patike velicine "djecji grob" sto bi rekao jedan moj poznanik ;-)

Posted
14 minutes ago, Peter Fan said:

Fala na ispravci, ja se toga ne sjecam, Meni su iz tih finala ostali vise u sjecanju Horry i Sam Cassell. 

A Otis Torp? :D

To finale pamtim kao juče da se igralo, svaku od 7 utakmica... Navijao sam za Houston naravno, a Cassel jeste bio najzanimljiviji nekako, bio je ruki ako se dobro sećam, a odlično igrao. I opaljeni Maksvel, a i ostali navedeni. 

Posted

Она секвенца на 3:30, кад залијепи Адмирала па онда заврши контру ... :ziga: јеботе

Posted

Cassel i Horry u bili dobri tad, ali u prvoj i drugoj godini karijere. Vernon Maxwell je verovatno bio drugi najbolji igrac ekipe u plejofu 94. U svakom slucaju, te dve titule su mozda i vrhunac individualnog plejof performansa bilo kog igraca ikad.  Covek je bez all star saigraca vezao dve titule, izbacio dva puta Barklija, dva puta Stoktona i Melouna, Drekslera i MVP Robinsona a u finalima Juinga i Seka. A realno, samo zbog nesposobnog menadzmenta je ostao ranije uskracen za titule. Dobro, i Sampsonove povrede i odlaska pojedinih saigraca krivudavim putevima kokainskih noci™.

Posted

jbni Robert Hori, gnusan mi je i ovako na klipu od pre 25 godina

finta, polazak, roling nazad, skok sut, fantazija na 4:30

Posted

Ja ga volim, ali mi je bilo neverovatno to što je rekao da je Hakim 20 puts bolji od Dankana. Baš ne kapiram otkud mu takva budalaština na pameti.

Posted
3 hours ago, napadaj said:

Admiralu se baš useravao u život, a Pop nije udvajao, pa je mogao da radi šta je hteo:

popovich tu jos nije bio glavni trener. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...