Ivo Petović Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Dakle, počinje spektakl. Red je da postoji novi topik. Za početak, umesto nekog uvoda, obavezno poslušati: Russilla bih mogao danima da slušam o NBA, za razliku od nerda Zacha Lowea koji dobija polušizofrene napade kad mu neko spomene nešto protiv njegove korner trojke. Elem, hajp je tu (doduše, umanjen nakon što sam odgledao malo predsezone i podsetio se kako u današnjem baletskom NBA sviraju faul i za najmanji kontakt). Mislim da posle dugo vremena nema velikog favorita. Realno, zapad može da osvoji bilo koji od 5 timova (LAC, LAL, Hou, Utah, Den), tako da će biti jako zanimljivo gledati load managementove i ostala sranja modernog player empowermenta. Tu je i Arena sa mnogo utakmica i celim kanalaom za NBA. Početna prognoza: Istok: Milwaukee 76ers Toronto (ako ne krenu da tankuju) Boston (ako ne uzmu nekog defanzivca unutra, onda će biti treći) Indiana Brooklyn Miami Orlando Zapad: Houston LAC LAL Utah Denver GSW Portland NOH
J.R. Cash Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Badi produzio, 86/4 plus 20 mil bonusa, 10 od toga likely.
Jimmy Kowalski Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Eto, Divac ga ispostovao i Buddy je happy again..
ducca Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Arena krenula jako i do samog kraja, prvo veče odma obe tekme u prenosu, ostatak nedelje svaku noć po tekma. Moja prognoza:Istok:MilwaukeePhiladelphiaBostonNew JerseyTorontoIndianaMiamiOrlandoZapad:DenverLACPortlandLALUtahHoustonGSWSASZapad će biti lud, cenim da će do zadnjeg dana bar još 2 ekipe biti u igri za playoff.
1n54jd3r Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Divac definitivno napusta zonu "trash" GM-ova...nece ga vise ismevati espn i game of zones
goofs Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Arena je najavila 8 tekmi nedeljno, kako su rekli - do Nove godine bice samo dva dana bez NBA prenosa, od cega je jedan Bozic kad se ne igraju utakmice.
levi Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 i nba tv Spoiler Saturday, October 26 Time (ET) Game TV 5:00p Heat-Bucks NBA TV 7:30p Celtics-Knicks NBA TV 10:00p Clippers-Suns NBA TV Monday, October 28 Time (ET) Game TV 8:00p Warriors-Pelicans NBA TV 10:30p Hornets-Clippers NBA TV Tuesday, October 29 Time (ET) Game TV 7:30p Hawks-Heat NBA TV 10:30p Grizzlies-Lakers NBA TV
MiddleClass Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Ima ljudi koji su birali SK ispred Arene. Nije mi ih zao...
Grandilof Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Arena je najavila 8 tekmi nedeljno, kako su rekli - do Nove godine bice samo dva dana bez NBA prenosa, od cega je jedan Bozic kad se ne igraju utakmice.Kako bre ne igraju utakmice, tu se stavljaju super tekme, i to pocnu u podne po njihovom jedna za drugom tipa 5 komada. Lepo se zavalis i gledas dok ne crknes, ovako iz glave znam da su Sixers - Bucks jedna, derbi LA-a, Houston - GSW.Porediti Arenu i SK krajnje smesno, uvek SK, ovi su samo imali LS i to utorkom sto me iole zanimalo. Ali tu bih palio streams i pored Arene i RTSa. I dok je ovamo bio NBA imao sam League Pass i NFL redovno GP tako da nije strasno, prezivece se.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Time Crisis Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Quote October 21, 2019 NEW ORLEANS – Zion Williamson underwent successful arthroscopic surgery today to address a torn right lateral meniscus. The routine debridement was performed by Dr. Jason Folk with assistance from Team Orthopedic surgeon Dr. Misty Suri. The timetable for his full return to play is estimated at six to eight weeks.
freakns Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 east: Sixers Bucks Celtics Heat Raptors Nets Pacers Pistons west: Rockets Nuggets Clippers Jazz Warriors Lakers Blazers Pelicans Zapad je kompletno ludilo. uz navedenih 8 ne treba zaboravti Spurse, Mavse i Kingse. cak ni Wolvesi nisu skroz out of it.
Recommended Posts